Какви характеристики трябва да притежава перфектният офис стол

мениджърски стол

Пазарът е залят от най-разнообразни модели на офис столове. Не всички обаче притежават онази ергономичност и функционалност, която търсите и заслужавате. Липсата на добра опора, когато сте в седнало положение, може да ви причини хронични болки в цялото тяло. Защо тогава, вместо да купувате обикновен модел, не се замислите и не си подарите един директорски стол – от доказалия се търговец в тази област мебелен магазин Венус. Инвестицията която ще направите, касае пряко и вашето здраве, а това не е за подценяване.

Няколко различни функции за комфорт при модерния директорски стол

Този вариант ще ви позволи максимално да почувствате удобство, като регулирате височината и разбира се наклона, а същевременно с това, ще бъде регулиран по възможно най-лесния начин. Добрият модел е нужно да предлага стандартна опора за лумбалната зона. Може да откриете  интересни директорски столове, които предлагат облегалка и за главата, а също и коригиращи се подлакътници. столТова са основните функционалности, без които новата ви придобивка няма да има смисъл и няма да ви донесе това което търсите, а именно перфектният директорски стол от Венус.

Президентски офис стол с подлакътници Superior Pro HM1120 – Мока – модел от мебели Венус, който не би ви разочаровал:

  • Атрактивна и достъпна цена от 406 лв;
  • Моделът притежава висока облегалка, подлакътници и колелца;
  • Тапициран е с PU кожа – тя не се разтяга и не се напуква;
  • Газовият амортисьор дава възможност за коригиране на височината;
  • Основата е здрава метална конструкция, хромирана и устойчива на експлоатация.

Цената на един атрактивен директорски стол се определя от няколко аспекта – неговата марка, материалите от които е изработен и разбира се функциите му. В този ред на мисли, съвсем нормално е един стол от естествена кожа да бъде значително по-скъп от този с еко кожа или текстил. Магазин Венус обаче е помислил за всеки клиент и затова може да откриете артикули в различен ценови диапазон. Заповядайте!