Метал22 – сигурност за общите части на сградите на достъпна цена

асансьор

Онези от вас, които желаят да подобрят и организират контрола на достъп до своите имоти могат да го постигнат с помощта на професионален екип, а информация относно дейността можете да откриете тук www.metal22.com. Метал22 е специализирана фирма, която извършва инсталации на надеждни и високоефективни решения, с които домакинствата могат да ограничат до минимум броя на хората, които реално нямат право да влизат в общите им части. Какво всъщност означава това? Ако и във вашия вход са зачестили обирите на апартаменти то има защо да се замислите за това дали не е настъпил момента, в който да подмените входната врата, която непрекъснато зее отворена и приканва крадците спокойно да влязат и да се възползват от имуществото ви. Но ето, че с metal22.com имате възможността да изберете вариант за оптимален контрол и сигурност за правоимащите да влизат в общите масти на сградата.

Повишаване на сигурността в сградата

Разбира се, че във времена, в които човешките ценности не са това, което бяха има смисъл от прилагане на способи за пълен контрол на достъпа до общи части, асансьор на хора, които реално нямат работа в сградата. А недоброжелатели всъщност има, които желаят да се облагодетелстват от ваши вещи, техника, парични средства. Именно идеята за намаляването на кражбите в един блок или кооперация са в основата на това да се предприемат адекватни действия, които са водещи за инвестиране в надеждна и сигурна инсталация за контрол на достъпа.контрол на достъпа

Метал22 предлага няколко иновативни варианта, които са изключително популярни сред клиентите им. Ще ви ги представим като така можете да прецените кои са адаптивни и лесни за интегриране спрямо финансовите възможности на етажната собственост.

  1. Контрол на достъп за врата с чипове I-button

Тази система за контрол на достъпа се предлага в два варианта – некриптиран и криптиран. Некриптирания вариант се предлага на цена с доставка и монтаж от 453,00 лева, а криптирания е 527 лева. Не е голяма разликата в цената и ако държите на абсолютната сигурност ви съветваме да изберете на криптиран вариант;

  • Система за контрол на достъп за асансьори

Тук акцента също е към ограничаване на ползване на асансьор от лица, които не заплащат за неговата поддръжка и обслужване. Именно поради това контролирането и пускането само с наличие на чип идва да осигури намаляване на разходите както и максимално опазване на общото имущество.

Контрола е необходим и неизбежен в съвременното общество. За това е важно да подходите отговорно и да си изберете система, която да удовлетвори ползвателите на общите части в етажната собственост.