Каква да бъде кухненската маса когато помещението е малко

маса елвира

Трапезарията е любимото помещение на много от семействата и те прекарват значителна част от времето си у дома именно там. Когато избираме обзавеждане се стараем то да бъде достатъчно практично и красиво на външен вид. Откриването на кухненска маса не е толкова лесно, колкото може би ви изглежда. Още по затруднени са хората, чиито апартаменти са по-малки и трапезарията съответно е минималистична. Подходящи модели ще намерите в онлайн магазин https://www.venus.bg/маси-и-столове/маси-за-кухня. Този вид мебели се изработват изключително прецизно и най-вече в различен размер, което ще ви улесни до голяма степен.

Кой вид кухненска маса е най-подходящ

Щом пространството е по-малко трябва определено да заложите на функционалността. В каталога на търговеца ще откриете прекрасни разтегателни модели, които при необходимост разширяват своя плот. Те могат да бъдат изработени с различен механизъм, но в крайна сметка получавате допълнително място да настаните още хора. Освен конструкцията на артикула от значение е и качеството на материалите от които е изработен. Тази мебел трябва да бъде достатъчно здрава и стабилна. В случая с ограниченото пространство ви препоръчваме кухненска маса, която няма остри ъгли и ще бъде по-компактна като визия. Тук може да разгледате характеристиките на подобен модел от каталога на Venus.bg. Разтегателен трапезен модел HM0161 – (106 + 40)/106/78 см. Бук натурал/Бяло:разтегателна маса

  • Трапезен артикул HM0161 – красива вещ с кръгъл разтегателен плот;
  • Изработена от естествена дървесина, с дърворезба;
  • Красив модел, който лесно ще се впише във всяка трапезария;
  • Натурален бук – плот;
  • Бяло- основа.

Изключително качествен и функционален вид, който ще ви позволи при необходимост да настанявате повече хора. Естественият материал от който е изработен ви дава гаранция за дълъг експлоатационен живот.

Защо е важна формата на кухненската маса

При тези мебели формата играе важна роля, защото се комбинира с параметрите на стаята и създава определен визуален ефект. Например дълги и тесни стаи могат прекрасно да бъдат съчетани с една продълговата мебел, която ще бъде естествено продължение на помещението. Кръглите артикули пък са чудесен избор, независимо от размерите на кухнята и винаги създават интимна обстановка и уют. Клиентите споделят, че предпочитат елипсовидните кухненски маси като опция в която има достатъчно широк плот без наличието на остри ъгли. Внимателно преценете какъв размер и форма да изберете за вашия дом в зависимост от столовете които притежавате и капацитета на помещението. Практичните разтегателни модели винаги ще ви влязат в полза, когато мястото не ви достига, а имате гости които искате да настаните подобаващо.