Бар столове – разнообразие в дома и градината

стол

По своето предназначение бар столовете са тип мебел, които най-често намират приложение в питейни заведения, барове на открито, нощни клубове и т.нат. Все повече домакинства обаче установяват, че това са многофункционални мебели, с които имат пълната свобода да внесат динамика и разнообразие в скучния кухненски интериор и да го превърнат в едно по-приятно кътче за работа и почивка. Да, докато фурната приготвя храната вие можете да се насладите на ароматно кафе на бар плота поседнали на новия си бар стол. Доста обещаващо и удобно е това да се възползвате от предложенията за бар столове, които днес ни представят от онлайн магазин Венус.

Идеи за модели бар столове

Независимо, че става въпрос за мебел, която не се отличава с кой знае какви мащаби като размери и габарити то по отношение на дизайн можем да кажем, че има невероятно изтънчени дизайни, които са впечатляващи. Моделите бар столове, които ще откриете в каталога на Венус определено си струва да бъдат разгледани, тъй като са една неповторима комбинация от естетичност, функционалност и практичност. Ето на какво можете да заложите при интерес от това да подобрите домашния си интериор:

  • Бар столове щъркелБар стол

Изключително модерна и елегантна визия ни представят тези бар столове. Те са една съвършена компилация от изисканост, иновативност и хармония. Моделите са доста адаптивни, устойчиви и стабилни, а това, че се предлагат в разнообразни цветови комбинации наистина показва, че биха придали свежест в най-скучната обстановка;

  • Бар стол в тардиционен стил

За онези от вас, които са предпочели класическия интериор от Венус представят практични четирикраки дървени бар столове, които са неповторими като изтънченост и стил. Те осигуряват стабилност, устойчиви са и можете да ги ползвате както у дома така и в градината;

  • Метални бар столове

Те са подходящи за външни условия и ако имате зона за барбекю или бар около басейна можете да се възползвате от тяхното удобство, защото са устойчиви на влага и всякакви атмосферни влияния.

Време е за промяна! Направете я с бар столовете от Венус!