Има ли нужда търговеца от доверен дистрибутор на замразени стоки

замразени продукти

Съвременната кулинария неизбежно е свързана с употребата на замразени продукти. Повечето от тях са така наречените полуфабрикати, на които можете да разчитате както за бързото приготвяне на домашна храна така и за осигуряване на основни ястия за клиентите на ресторанта ви. Разбира се, че са за предпочитани пресните суровини, но не винаги сезоните позволяват да си ги набавим. Именно поради това търговци разчитат на фирма за дистрибуция на замразени продукти от Загора Груп БГ. Изключително богат избор от възможности се предлагат на пазара. Но дали всеки търговец разполага с надежден партньор за доставка е въпрос, който навярно предстои и вие да решите.

Защо не са много компаниите, които предлагат дистрибуция на замразени продукти

Стоките, които изискват специални условия за съхранение и доставка наистина не са за пренебрегване като изделие, което да бъде част от вашата дистрибуционна ценова листа. Действително е ограничен броя на фирмите за дистрибуция на такива продукти предвид високите разходи, които се генерират за съхраняване, транспортиране и сигурна доставка да обектите на клиента.

От Загора Груп БГ разполагат с огромен автопарк от хладилни камиони, в които се поддържа постоянна температура при превозване на замразените храни. Когато се спазва технологията за съхраняване и транспортиране то определено крайния клиент има възможността да инвестира в най-добрите и висококачествени стоки. Всъщност не е голям процента на търговците, предлагащи и такива храни предвид необходимостта от:

  • Условия за спазване на санитарния контрол върху този тип храни;
  • Гарантиране на отлични условия при превозване на стоките от склада на дистрибутора до обекта на партньора, с който се търгува;
  • Възможност за отлично съхранение на продуктите така, че да могат да бъдат спазени всички онези условия, които се отнасят до запазването качествата на храните.

Ето ви основателни причини да си осигурите партньорство с фирма, която има ресурса да предложи такива стоки.

Кои са най-предпочитаните от потребителите замразени храни

продуктиТъй като е лято е повече от очевидно, че това, което ви привлича във фризерите на търговските обекти са именно сладоледа и разхлаждащите ледени близалки, замразени плодове за шейкове и други. Но разбира се обект на потребителския интерес са:

  • Месо;
  • Риба;
  • Полуготови ястия;
  • Зеленчуци;
  • Панирано сирене и кашкавал;
  • Пици;
  • Други тестени храни.

За бързо приготвяне на храната у дома както и перфектен свеж вкус след размразяване е очевидно, че ще изисквате като клиент любимия ви магазин да разполага с подбрана селекция от стоки с отлично качество и богат асортимент.

Ако все още се колебаете на кой дистрибутор да се доверите то ви гарантираме, че със Загора Груп няма да сгрешите.