Видеорегистратор – качествени характеристики, които са ви нужни за максимална ефективност

малък видеорегистратор

Изключително важно е при пътуване да си осигурим спокойствие на пътя. Ясно е, че пълно щастие няма и дори ние да сме съвестни водачи то все ще има някой който нарушава правилата за движение по пътищата. Как да спрем така наречените джигити? Има ли вариант да се сезират органите на реда и да се предотвратят инциденти, в които да бъдат изгубени човешки животи? Разбира се, самоинициативата на много водачи е да се използват видеорегистратори, с които да бъдат заснемани както нарушители на пътя така и всякакви злоумишлени действия, които биха били причина за увреждане на чуждо имущество. Характерна за повечето потребители и това, че когато избират видеорегистратор те залагат на външен вид и дизайн, но не и на технически параметри, а те реално са наистина ключови.

Основни характеристики, които трябва да притежава един видеорегистратор

За да бъде особено ефективен един видеорегистратор онова, което е важно да предвидите като характеристики са:

  • В какъв формат работи – MPG, MOV, WMV, AVI, RM и други;Ултратънък видеорегистратор
  • Какви компресии може да прави – например M-JPEG;
  • Резолюция на видеото – 1920х1080, 1440х1080, 1280х720, 848х480, 640х480;
  • Максимална резолюция на снимките – 12,10,8,5,3, 2, 1.3, 0.3 MP;
  • Формат на снимките – PNG, JPEG или друг;
  • Какъв е ъгъла на видимост. Препоръчителни са широкоъгълните видеорегистратори, които улавят и моменти, които с човешко око няма как да успеете да видите;
  • Вид и размер на мемори карта – microSD до 32 GB;
  • Големина на дисплея;
  • Размери;
  • Захранване и т.нат.

За да бъде наистина разумен избор един видеорегистратор не подценявайте тези важни особености от неговата характеристика. Използвате такъв модел, който се инсталира лесно, а освен това има опция за работен режим на батерия. Така ще имате камера за видеонаблюдение и през нощта, а когато някой се опита да разбие колата ви и да ограби част от имуществото ви в нея то определено с камерата бързо можете да откриете нарушителя.

Достъпното решение

Видеорегистраторите наистина са ефективни както за осигуряване на безопасно шофиране, така за сезиране на органите на реда за нарушители. Да не пропуснем и това, че с тях можете да уловите приятни моменти от места, които сте посетили. Няма нужда да харчите твърде много за такъв инструмент, тъй като на пазара днес се предлагат супер достъпни и иновативни мини регистратори, с които да осъществите едно невероятно удобно и приятно пътуване.

В онлайн магазин spy.bg ви очакват най-новите решения, а офертите несъмнено ще ви привлекат да си изберете най-удачния за превозното ви средство модел.