Кой модел спално обзавеждане предлага най-голям комфорт?

Мебелите, които използвате в спалнята са особено важни, затова да си почивате добре и обстановката около вас да е уютна. Спално обзавеждане комплект 180/200 е често избирана опция от потребителите на магазин Венус. Това се дължи на факта, че в тази конфигурация леглото е по-обемно и ще ви предостави търсения комфорт по време на сън. Мебелите са здрави, направени от качествени материали и редовно могат да се намерят на достъпни и промоционални цени.

Защо да изберем модерен спален комплект?

Това важно помещение за всяко семейство, трябва да бъде обзаведено с хубави и качествени мебели. Най-практични в момента са готовите спални комплекти 180/200, които ви предоставят всички необходими модули в една покупка. Спестявате доста от времето си, защото не се налага да търсите елементите самостоятелно и да се опитвате да ги комбинирате.

Производителят е изработил всичко в една линия, за да изглеждат артикулите идентично и да създават усещане за завършеност на интериора. Мебелите са комфортни и функционални, притежават редица модерни допълнения. Ще споменем механизмите за безшумно отваряне и затваряне на шкафове и чекмеджета. Благодарение на механизма за повдигане на матрака, ще използвате голямата ракла отдолу. Много хора се насочват и към гардеробите с плъзгащи врати, които са толкова модерни и естетични и в същото време удобни за ползване. От магазин Венус имате шанс да поръчате изгодно – Спален комплект с матрак 180/200 см – Boutique 2 – Кашмир/Капучино мат:мебели за спалня

  • комплект „Boutique 2“ – луксозно предложение за спално обзавеждане, което предлага ползването на спално легло с матрак и тапицирани табли;
  • две нощни шкафчета и голям гардероб;
  • леглото разполага с амортисьорен механизъм, за повдигане на матрака и подматрачно пространство;
  • гардероба е с четири врати и три големи чекмеджета;
  • с вътрешно разпределение – три лоста и рафтове;
  • по желание може да поръчате скрин, който има четири чекмеджета със водачи – пълно изтегляне и плавно затваряне.

Прекрасно конструиран спален комплект в съвременен дизайн, който ще направи почивката ви истински релаксираща.

В какви цветове да бъде комплектът за спалня?

Съветваме ви да се насочвате към елегантните неутрални тонове. Обзавеждането в това помещение не търпи често промени, затова трябва да остане максимално дълго актуално. Ако изберете универсални тонове като бяло, бежово, сиво, дървесина и други подобни ще може да правите друг вид промени в стаята, като пребоядисване или смяна на текстила без да се притеснявате или да ограничават избора си в зависимост от мебелите. Винаги се придържайте към личния си вкус, тъй като само вие ще ползвате това обзавеждане и е важно да ви доставя удоволствие и да се чувствате приятно заобиколени от него.