С какво новите готварски печки са по-добри от своите предшественици

комбинирана печка

Като всеки друг домашен електроуред и готварските печки през последните години набраха технологична скорост и днес ни представят една неповторима компилация от идеи и решения. Отличителните белези спрямо техните предшественици не се дължат само на чисто визуални показатели, а на редица подобрения, които са фокусирани към това дейностите при домакинстването ни да бъдат наистина изумително улеснени. Ако е необходимо с няколко думи да изразим своите впечатления от новите готварски печки то те ще бъдат формулирани като стилни, икономични, ергономични и лесни за използване.

Иновациите на фокус

Няма спор, че по-гладките линии и модернистичната визия на съвременните готварски печки привлича вниманието на потребителите. Много повече цвят и настроение се забелязва при производството на нови модели, защото скучния бял цвят почти вече не фигурира в каталозите на водещи брандове. Залага се на инокс, черно, розово, екрю и много други нюанси, които успешно се внедряват в обновената ви кухня.Печка със стъклокерамичен плот

След визуалните ефекти идва ред да споделим с вас и това, че от техническа гледна точка наистина можете да откриете най-добрата възможност за своята кухня, защото:

  • Съвременните готварски печки са изключително икономични като разход на енергия;
  • Управлението е изключително лесно и удобно, тъй като се залага на сензорен контрол;
  • Впечатляващо бързо и ефективно готвене;
  • Задаване на време и използване на автоматизирани програми, които улесняват ежедневните ангажименти;
  • Новите готварски печки са невероятно лесни за поддръжка, тъй като са със стъклокерамичен плот и фурни, които се самопочистват с функцията пиролиза.

Когато търсите оптимално удобен и лесен за ползване вариант и е настъпил момента да подмените старата печка с нова не чакайте, а още сега посетете онлайн магазин Арена и се възползвайте от най-иновативните уреди, които ще откриете на изгодни цени. За домакините, които ценят време и усилията си в Арена има всичко, от което се нуждае перфектно оборудваната кухня.