От значение ли е размера при избора на фурна за вграждане

кухненско оборудване

Автоматични програми, елегантен дизайн, спестяване н пространство – ето, че имаме не малко причини да изберем фурна за вграждане за новата си кухня. Но както при всеки друг многофункционален уред и тук от решаващо значение се оказва размера. Характерно за кухненската зона  е това, че в повечето случаи сме притиснати от малкото пространство. А в желанието си да модифицираме стилен и практичен кът е важно да изберем фурна с подходящи размери, която не само да заема малко пространство, но капацитета и обема ѝ да могат да отговорят на нуждите ни.

Основни размери фурни за вграждане

Като параметри фурните за вграждане са доста по-минмалистични от стандартните, свободно стоящи. Именно в това  е причината днес почти всяко второ домакинство да се възползва от вградените фурни, тъй като те не просто отговорят на очакванията, а многократно ги надхвърлят.

Сред основните функции, които действително си струва да се избере такъв вариант фурна са:Кухня

  • Автоматизиране на програмите в зависимост от естеството и вида на приготвяното ястие – сладкиши, хляб, месо, риба и други;
  • Лесно управление на програмите;
  • Телескопични водачи за тавите;
  • Защита от изгаряне. Стъклото на вградените фурни не пропуска топлина;
  • Наличие на функция самопочистване или каталитични филтри, улавящи замърсяванията;
  • Избор на подходящ размер от 45 до 68 см и повече. Избора на размер наистина е от значение за да се спази синхрона и визията в оформлението на кухненската зона;
  • Достъпни оферти и изгодни цени.

Дали ще изберете мини или по-голяма фурна за вграждане имайте предвид, че всеки един от предлаганите на пазара модели отговарят на най-високите ви изисквания за удобство, функционалност и комфорт. Именно затова днес съсредоточихме вниманието ви основно към размера, но той по-скоро има отношение към това да пасне и да се адаптира в кухненската зона, но не го приемайте като компромис, който само цели да спести определено пространство. Заповядайте в магазин Арена и изберете своята нова, модерна и функционална фурна за вграждане в подходящ размер.