Пчелния мед – цената, която си струва да платите за естествен еликсир за здраве

мед

Здравословните ползи от това да бъде включен меда като хранителна добавка са наистина огромни. Известен с лечебните си качества още преди четири хилядолетия до днес меда  и пчелните продукти наистина се превръщат в супер храна, която всеки обича да похапва както на закуска така и през целия ден. Изключително важно е да подчертаем, че това един от натуралните продукти, който се добива от цветния прашец, събиран старателно от пчелите, чиито качества се дължат на богатата комбинация, съдържаща витамини, минерали, аминокиселини, които оказват благоприятно въздействие върху имунитета ни.

Скъп ли е пчелния мед

Предвид това, че е известен като естествен антибиотик, продукт за здраве и красота, използван в различни сфери от медицината до козметичния сектор то определено повечето хора са на мнение, че цената на качествения мед е доста висока. Всъщност не е точно така. Помислете колко давате за блистер антибиотик, витамини, минерали като хранителни добавки. Не малко средства ще отделите за медикаменти, които не се знае с какви странични ефекти ще бъдат за вашето здраве. определено онова, което е важно да отбележим е, че като достъпни и струващи си да се инвестират за пчелен мед цени няма каквато  ида било съпоставка. Става въпрос за следното:Акациев мед

  • Меда е естествен, натурален продукт;
  • Няма последици от използването му освен в редки случаи на установена алергия
  • Благоприятен и осигуряващ на организма многообразни лековити свойства;
  • Може да се използва като храна, като тинктура или мехлем за рани;
  • Подобрява имунитета и не причинява стомашни неразположения, които са типични за повечето антибиотици и лекарствени препарати.

Меда и пчелните продукти не са скъпи. Тяхната цена е дори прекалено достъпна спрямо това какво предлагат на тялото ни като енергия, сила и са в пъти по-силен имуностимулатор от всеки друг продукт, който се предлага в аптечната мрежа.

Покупката на мед от производител пък е още един приоритет, който много от консуматорите отчитат, защото така не само получават това природно богатство на супер цена, но и качествата му са гарантирани.

Представяме ви био производител на мед и пчелни продукти от района на Свищов. Пчелните семейства но производител Златна Пчеличка са разположени в природен резерват Персина. Далеч от замърсявания, химични обработки на растенията и изцяло добиван от био разнообразието в парка пчелен прашец. Това гарантира високото качество на меда и неговия неповторим вкус. А цената, на която можете да се възползвате от него определено е най-достъпната. Поръчайте пчелни продукти, непастьоризирани, натурални, без вода, захар и подобрители от Златна Пчеличка онлайн.