Как да изберете перфектния диван за хола

диван

Жилището е важно да бъде обзаведено по най-удобния и красив начин, така че всичко в него да ни предразполага към спокойствие и активна почивка. Дневната е мястото където се отпускаме най-много, гледаме телевизия и прекарваме време със семейството си. Има една мебел, която определя обстановката и нашия комфорт. Мебели Венус ви предлагат да разгледате най-новите модели дивани, които съчетават в себе си много характеристики. За да откриете обаче перфектната мебел, трябва да се постараете и да се съобразите с някой основни моменти.

Защо да изберете според вида

Всички модели в мебели Венус притежават стилен дизайн и са изработени от качествени материали със здрава основа, което е предпоставка за дълга експлоатация на продукта. След като се запознаете с отделните видове по-лесно ще прецените кой от тях е подходящ за пространството в дома ви и ще бъде най-удобен за използване от цялото семейство. Моделите с лежанка, предоставят място, на което човек може спокойно да си почине като отпусне цялото си тяло. Те са много удобни да бъдат сложени в ъгъла и така да създадат впечатление за повече пространство. Класическите прави дивани ви предоставят място за сядане на двама, трима или четирима души. Те са достатъчно комфортни и стоят елегантно в хола. Тапицерията също оказва немалко влияние върху усещането ви за тази мебел и това дали ще предпочетете текстил или кожа е от особено значение.Модулен двуместен диван

Модулен двуместен диван Вашингтон – с ракла от Венус:

  • Луксозен диван с ракла, която ще Ви предостави място за съхранение;
  • Диванът е част от модулна система за обзавеждане за хол или дневна Вашингтон;
  • Моделът е съставен от висококачествени зигзаг пружини, осигуряващи комфорт, мекота и здравина.

Определено трябва да се съобразите с това колко души ще ползват дивана и разбира се какво е свободното пространство. Хубаво е тази той да не се натрапва с прекалено огромни размери, така че стаята да изглежда добре мебелирана без претрупване.