Предтренировъчна формула Hot Blood от Хелтстор

За още сила и издръжливост, като и по интензивни тренировки ще насочим вниманието Ви към иновативния и подобрен продукт Hot Blood 2.0 300 гр. Ще разберем с какво е ефективна тази предтренировъчна формула в HealthStore и можем ли да очакваме странични ефекти? Защо се усилва азотния оксид в тялото и как да направим правилен прием?

Какво представлява Hot Blood 2.0

По време на тренировка, тялото започва да увеличава вътрешната си телесна температура за да може да е по-ефективно физически. Тази кръв подхранва органите с достатъчно кислород и хранителни вещества, правейки тялото ни още по-издръжливо и активно. Всеки организъм обаче има определен капацитет на интензивност. Предтренировъчната формула Hot Blood 2.0 300 гр. е предназначена да подготви тялото Ви за още по-голяма активност, издръжливост и устойчивост.

Тя ще Ви стимулира да: 

  • изразходвате и “скритите си сили”, така че да постигнете максимален васкуларен и мускулен обем и енергия;
  • увеличите мускулните влакна чрез повишения азотен оксид и оптимизиране на менталния и енергиен фокус;
  • увеличите съдържанието на съставката бета аланин, а Hot Blood 2.0 300 гр. ще Ви даде нови сили и работоспособност за постигане на още по-високи и непосилни до момента за Вас физически резултати.

Има ли странични ефекти

Важно е да знаем, че преди да използваме Hot Blood 2.0 300 гр. той съдържа модификатори на абсорбция, указващи влияние върху приеманите от Вас в момента лекарства. Ето защо е важно предварително да направим консултация дали можем да вземаме от този препарат. Като цяло е добре да се приема от напълно здрави хора и от тези, навършили 18 години.

Не съдържа захари и аспартам, което прави хранителната добавка полезна, но е важно да знаем, че трябва да се придържаме към препоръчителните дози. Превишението може да доведе до сърцебиене и влошаване на Вашето здраве, така че бъдете внимателни.

Каква е дневната доза

Нека споменем първо, че Hot Blood 2.0 300 гр. не е предназначен за прием от кърмачки или бременни жени и не бива да се взема преди лягане, защото ще доведе до безсъние. За да проверите чувствителността си към различните стимуланти, можете да започнете с поемането на половин доза от препоръчваната и ако не почувствате някакви проблеми да увеличите дозата до споменатата по-долу.

Дневната доза е 20 грама и се приема 30-45 минути преди тренировката на празен стомах. Съставът на порцията е 2 лъжички, всяка от които по 10 гр. В случай, че добавката се използва като креатинова матрица, дозата се приема сутрин преди хранене.