Как да изберем функционален диван за дневната

диван

Откриването на подходяща мека мебел е основна задача почти за всички хора, понеже в тази стая се прекарва най-много време. Щом настъпи моментът да направим някакъв ремонт и да променим обстановката, се сещаме че диванът, който ще изберем трябва да бъде по-различен и модерен. Може би той е и артикулът, на който се отделя най-специално внимание при избора и имаме редица критерии, които трябва да покрие. Хубаво е, че нещо подобно вече може да бъде намерено и онлайн в сайта на https://www.venus.bg/.  Качеството на продуктите е на много високо ниво е със сигурност ще останем доволни от различните екстри, предлагащи производителите.

Какъв модел диван да изберем

Асортиментът е много голям и най-вероятно първо ще се притесним, как да подходим към избора. Важно е да открием артикул, който ще се впише в помещението като размери, за да не изглежда прекалено претрупано и да няма място да се мине. Зависи от архитектурните особености, имаме възможност да вземем ъглов модел, който да поставим долепен до стената или класически прав диван с възможност на него да сядат двама, трима или четирима души.

Меката мебел днес се изработва с включен разтегателен механизъм и така може да бъде използвана лесно като спалня. Практична възможност за хората, които имат по-малки апартаменти или са на квартира. Venus.bg препоръчва следния модел. Двуместен диван Алина – 140/85/90 см., Тъмносин / Светлосин:двуместен диван

  • Стилен диван „Алина“, подходящо за обзавеждане на Вашия хол или дневна;
  • поставен в интериора на дома ще внесе ново излъчване;
  • изработен от висококачествени материали с мек пълнеж, за да се чувствате комфортно и удобно;
  • може да избирате дали да е с ракла за багаж или с функция сън тип разтегателен механизъм.

Тъй като диванът е двуместен, може да се използва в по минималистичен апартамент или пък да го комбинирате с друг от същата серия, за да се получи холна гарнитура.

Какъв вид да бъде дамаската

Изборът на тапицерия е особено важен, защото меката мебел е обемна и се забелязва отвсякъде. Клиентът разполага с голям каталог от възможности. Десенът може да е семпъл и едноцветен или по атрактивен в зависимост от личните ви предпочитания. Когато избирате тоналност се стремете тя да подхожда като цяло на жилището и да ви харесва, защото ще я гледате доста дълго време. Ако се колебаете между текстилна и кожена, помислете добре как ще се грижите за нея и дали се използва интензивно. Кожата прави диванът да изглежда по луксозен и стилен, но лесно може да бъде повредена например от ноктите на домашния любимец, ако имате такъв. Текстилната от своя страна предлага богато цветово разнообразие и по-лесна поддръжка.