Трапезният комплект – функционалност на достъпна цена

маса

Ако сте притежател на малка кухня и не знаете как правилно да я оборудвате – не се тревожете. Решение винаги има, тъй като в търговската мрежа ще откриете много практични и с красив външен вид мебели. За да не натоварвате допълнително семейния бюджет, има напълно реалистичен вариант. Евтини трапезни комплекти разгледайте в онлайн магазин Венус. Те са точно това, което ще направи кухнята ви удобна, интересна и с обновено излъчване. Не винаги ниската цена е минус. Ще се съгласите, че артикулите предлагани в комплект са винаги изгодни и икономични.

Кои евтини трапезни комплекти са подходящи за малката кухня

При положение, че мястото в кухнята ви е ограничено, освен размерът на самата маса трябва да обърнете внимание и на размера на столове. Те също като плота на масата, е добре да са компактни и удобни. Добро предложение в този случай е да замените част от столовете с удобна пейка, която спокойно да може да бъде прибирана под масата, когато не се използва. Това е практичен, но и доста стилен вариант. Разчупената обстановка винаги увеличава визуално пространството. В магазин Венус може да купите евтини трапезни комплекти, чиито маси притежават разтегателен механизъм. Тази функционалност е огромният плюс за едно малко помещение.Комплект трапезна маса с четири стола

Комплект трапезна маса с 4 стола от Венус модел Кармен – сет, който ще отговори на всички ваши изисквания:

  • Евтин трапезен комплект с промоционална цена от 239лв;
  • Масата притежава плавен разтегателен механизъм и елегантен плот от ПДЧ в бежов цвят;
  • Прекрасните столове са комбинация между еко кожа и метал – те са перфектният завършек на комплекта.

Няма съмнение, че малката и компактна кухня ще придобие ново излъчване – благодарение на евтините трапезни комплекти, предлагани от магазин Венус. Когато купувате мебели онлайн спестявате не само време, но и средства, а когато изберете и да са в комплект – вече правите най-изгодната сделка.