Kumho – гуми с доверено качество на достъпни цени.

автомобилни гуми

Едва ли има шофьор, който да не осъзнава необходимостта от висококачествени автомобилни гуми. В крайна сметка се оказва, че при шофиране стабилността на превозното средство зависи до 80 % от гумите, с които сте го обули. Така, че ето ви аргумент, с който наистина да проявите високо ниво на отговорност и да предприемете адекватни мерки при покупка на автомобилни гуми. А статистиката сочи, че има два основни момента, в които водачите се замислят дали не е настъпил момента за покупка на нови гуми. На първо място това са сезонните подмени, които така или иначе остават задължителни, а на второ прекомерното износване и дълготрайна експлоатация. Достигнем ли обаче до тези два съществени  и решаващи избора следват редица други въпроси, които също не бива да бъдат подценявани. Обикновено най-големи дебати предизвикват брандовете, които се предлагат на пазара. Дискусиите са ожесточени и въпроса дали евтини или пък скъпи гуми и коя марка е по-утвърдена от другата също излизат на преден план, когато следва да направим покупка и да подменим старите гуми с нови.гуми

Характерно за българските потребители е това, че в основата на вземане на конкретно решение за един или друг модел и марка автомобилни гуми стои цената. А това автоматично елиминира скъпите марки, които примерно си позволяват собствениците на по-скъпите коли. За средностатистическия шофьор обаче не съществуват невъзможни неща и той дори е склонен да купи такива втора ръка отколкото да се изхарчи прекалено за гуми.  Не бива дори да ви минава мисълта за гуми, които вече са били употребявани. Те са несигурни, нестабилни и наистина едва ли ще ви предоставят необходимото спокойствие, което например ще дадат не толкова популярни като бранд, но пък нови гуми. Именно за онези от вас, които държат на качеството, но пък търсят максимално бюджетно решение представяме гуми Kumho. Бранда ако у нас не е толкова известен сред шофьорите то имайте предвид, че е най-големия на пазара в Южна корея. статистиката и данните от производителя сочат, че Kumho продава повече от 36 милиона гуми годишно, което на практика не отстъпва на нито един познат бранд – производител на тези продукти.

Освен това още през създаването си през 1960 г гуми Kumho дават заявка, че на тях може да се разчита и то на много високо ниво. Не е случаен също факта, че едни от световноизвестните производители на леки и тежкотоварни автомобили избират именно качеството на корейския бранд. И това не е всичко. Изнесените производства на гуми Kumho във Велокбритания, САЩ и Корея са източник на невероятен научен ресур, който ежедневно разработва невероятни нови продукти, чиято основна мисия е намаляването на вредните емисии. Всъщност Kumho се нарежда в челната десетка на най-добрите и признати автомобилни гуми на световния пазар. Те са гарантирано добри, издръжливи и освен това се предлагат на ниска цена.

Така, че ако и вие сте поставени пред избора на гуми е добре да имате предвид, че наистина е много важно да се намери максимално балансираното решение, с което да можете да шофирате спокойно, колата да е стабилна дори при екстремни условия. Вероятно и състезателите от Формула 3 също си имат основателни причини да изберат гуми Kumho. Компанията също така е официален спонсор а футболни клубове и толерира редица спортни мероприятия. Но не само рекламните инициативи са тези, които биха ни стимулирали за покупка на нови гуми Kumho. Всъщност това е една от водещите компании, за които на първо място стои удовлетвореността на клиентите, добрата возия и безопасност по време на шофиране. Това са добрите гуми, които се предлагат в многообразни размери във вариант зимни и летни. Така не само разполагате със сигурни решения, но и цените, които ще платите не са фрапиращо високи. Гарантирайте безопасността си с гуми Kumho.