Кой е подходящият офис стол

стол

Спокойно може да кажем, че офис столът е една от най-важните мебели в нашия живот. За хората, които работят пред компютър това е основен елемент в ежедневието им и е съвсем нормално да търсят най-удобния и ергономичен модел. Грижата за здравето и тялото ни, също е нормална докато работим. Точно затова качеството на работния ни стол е от главно значение. На страницата на venus.bg имате възможност да разгледате най-различни варианти, като дизайн и функционалности – офис столове.

Няколко безспорни предимства на работния офис стол venus

Всеки на който се е налагало да прекарва дълги часове пред компютъра много добре знае колко е важно столът да бъде действително удобен. Работният офис стол venus съчетава в себе си комфорт и достъпна цена. Тази мебел се изработва предимно в текстилна дамаска, което създава усещане за топлина и мекота. В сравнение с по-високия клас обзавеждане, един работен офис стол venus се характеризира с това, че разполага с основни функции за регулиране на височината на седалката, регулиране на облегалката, а също така има колелца и подлакътници. Удобствата с които разполага работният офис стол venus не бива да се подценяват за сметка на скъпите модели президентски столове, тъй като функциите са им съвсем различни – така наречените „президентски“ модели имат и представителна роля, точно затова са изработени от луксозни материали и често са тапицирани с естествена кожа, това не е от основополагащо значение за един практичен работен офис стол.Работен офис стол

Работен офис стол venus модел Carmen 6079 с подлакътници – Сив:

  • Механизъм за регулиране на височината и облегалката на самия стол според вашия ръст;
  • Облегалката се заключва в различни позиции;
  • Базата и подлакътниците са изработени от високо устойчив полипропилен с дамаска от здрав материал;
  • Цветовете в които се предлага моделът са черен, сив, червен, лилав, оранжев и светло син.

Ако оборудвате служителите си с такъв тип работни столове е добре те да бъдат от една серия и да се вписват в стила на вашата фирма.