Каква е ролята на хранителните добавки с цинк и селен

хранителни добавки

Все повече хора прибягват през есенно-зимния сезон към използването на хранителни добавки цинк и селен в bulvit.com Bulvit.com. Когато се касае за човешкото здраве е необходимо да подготвим имунната система така, че наистина да може да се справи с атаките от вируси и бактерии. А какъв по-ефективен способ от това да се приложи балансирано хранене и да се акцентира на хранителни добавки, които са с богато съдържание на цинк, селен, витамини Ц и Д. Ползите за човешкото здраве от използването на добавки са много. Но именно комбинацията от цинк и селен е в състояние да допринесе за балансиране на имунозащитните сили и намаляване на симптоматиката и усложненията при различните видове заболявания.

Подгответе се и се защитете от вирусите и настинките

Всяка зима се споходени от поредната вълна грип, който е причина за въвеждане на принудителни ваканции за учениците както и редица ограничения, които ес налагат с оглед намаляване на разпространяването на заразата. Комплекса от микроелементи със съдържание на цинк и селен има изключително благоприятно въздействие върху имунитета. Двата елемента имат силата да осигурят естествен щит на тялото ни срещу настинките и вирусите като дори да се разболеете вирусната инфекция протича сравнително леко.

Множество ползи за правилно функциониране на органите

добавкиРазбира се, че е важно как ще ес поддържа имунитета. Здравословната храна и добавките могат да сведат до минимум проблемите по време на грипния сезон. Освен, че играе съществен принос за добро физическо състояние комбинацията от цинк и селен от Bulvit.com благоприятства и редица други жизнени показатели като:

  • Устойчивост на сърдечно съдовата система;
  • Нормализира се сперматогенезата при мъжете;
  • Оказва нормално функциониране на щитовидната жлеза;
  • Подпомага зрението;
  • Забавят се процесите на стареене;
  • Добавката има силен антиаксидантен ефект;
  • Облекчават се симптоми на диабет;
  • Намаляват тежкото протичане на белодробни инфекции;
  • Намалява депресиите и проблемите с мозъчната дейност.

Изобщо не е за подценявани дали успявате да си набавите достатъчни количества от цинк и селен особено в сезона на вирусните заболявания. Именно поради това е решаващо да се възползвате от изгодните оферти, които предлагат специално за вас от Bulvit.com. Гамата от хранителни добавки са подходящи за диабетици, тъй като не съдържат добавена захар, оцветители, консерванти и други подобрители.

Отлични цени за продукти с изцяло натурален състав ви очакват в каталога на виртуалната платформа, от която можете да се сдобиете със здравословни продукти с един клик. Подгответе се за сблъсък с вирусите и грипа! Изберете най-доброто решение – комбинация от цинк, селен и богат набор от витамини, предоставени от Bulvit.com.