Красиви, стабилни и адаптивни – бар столове щъркел са перфектното интериорно решение

бар столове

Модел щъркел – така са известни вариантите за бар столове, които са на един крак. Доста интересни, иновативни и практични столове, които всъщност се оказват широко приложими както в домашния интериор така и различни заведения, които повечето от нас обичат да посещават. Без значение дали за дома или за бизнеса ще изберете бар стол щъркел то е добре да се възползвате о днешните ни насоки по отношение на тази функционална и супер красива мебел. настанете се удобно, защото още бъде интересно.

Щъркел столчета – удобство навсякъде

Хотели, ресторанти, нощни клубове, кухненския кът в дома – все места, където бар столовете щъркел Бар стол  намират своето местенце. Когато си купувате такъв вид мебелировка е препоръчително да е запознаете с техническите ѝ данни:

  • Колко килограма може да понесе като тегло;
  • Амортисьора издръжлив ли е;
  • Можете ли да разчитате на удобство и комфорт при ползване на такъв стол;
  • Почиства ли се лесно или се налага да наемете професионална фирма за пране и поддръжка на мебели;
  • Колко ще струва такъв стол.

Въпросите са основателни и те си търсят конкретни отговори. Щъркелите както накратко ги наричат мебелистите са невероятно устойчиви варианти за аранжиране на кът за кратка почивка, пиене на кафе или пък хапване. Те са практични до толкова, че наистина не заемат кой знае какво пространство, а освен всичко това се отличават с елегантността си. Повече площ реално завземат от пространството самите седалки отколкото крака, на който са позиционирани и поради тази причина това са вид бар столове, които са предпочитани както за дома така и за всякакъв тип заведения, посещавани от хора с различна физика и тегло.

Много удобни, защото не се изисква изцяло да седнете на този стол, а съвсем леко да опрете тялото си в него. Разбира се, желаещите да седнат подобаващо върху столчето също имат този шанс без да се притесняват, че има вероятност да изпаднат от стола, защото е стоящ само на един крак.