Защо в спалнята се нуждаем от удобен скрин

скрин

В домовете си основно искаме всичко да бъде максимално практично и добре изглеждащо. Ето защо в спалнята освен легло и гардероб се нуждаем от още една дребна мебел, без която обаче ежедневието нямаше да бъде толкова подредено и улеснено. Да, става въпрос за артикул подобен на раклата, но в същото време много по-функционален от нея. Говорим за скрина и ползите, които ни предоставя. Мебели Венус са се постарали да ви предложат голям асортимент точно от този елемент, като осъвременените модели са повече от перфектно допълнение в една спалня.

Практичност и стил – скринът е незаменим

Всяка дама, която притежава набор от луксозно бельо, елегантни дребни артикули и други подобни, много добре знае колко е неудобно те да бъдат поставени в гардероб. Материите са фини, а текстилът компактен. Поради тази причина мебел като скринът от Венус е много подходящ за спалното помещение. Той притежава различен  брой чекмеджета, които са изключително удобни за съхранение на дрехи, които не са подходящи за окачване. Бельото също може да бъде подредено много удобно там. Плавно отварящите се чекмеджета ви позволяват бързо да имате достъп до всичко което ви трябва. Моделите в магазин Венус са комбинативни и разнообразни и някой от тях имат шкаф с вратичка или рафтове. Да не пропускаме и възможността която ви предоставя широкия плот – може да се използва като тоалетка, поставка за телевизор или просто за да сложите любимите си цветя.Скрин с три чекмеджета

Скрин с три чекмеджета Калифорния МК8 – Антик/Бяло – 90 см. – нов модел от Венус:

  • Три чекмеджета Калифорния МК8“- част е модулно обзавеждане на спалня Калифорния;
  • Плавно отваряне и затваряне;
  • Изработен от качествено ПДЧ 18мм;
  • Стилна комбинация от цветове, която ще допадне на всеки от вас.

Препоръчваме ви колкото и малко помещение да обзавеждате, да намерите все пак място за практичния и безценен скрин Венус. Благодарение на него, ще имате винаги изрядно подредени дрехи.