Кои са ситуациите, явяващи се причината да теглим заем?

Парите често са дефицит. За едно или друго, те почти никога не стигат… И тук не говорим само за по-големите покупки, които често правим, ами за ежедневните разходи и месечните сметки, от които просто не можем да избягаме. В 21-ви век, за да водим нормален начин на живот, без особени лишения, е нужно да получаваме поне 1000 лева заплата, а в много случаи дори и повече… За да покриваме без затруднения издръжката на всеки един член от семейството, много често ни е налага да се захванем и с допълнителна работа, която да ни носи добри доходи. Но колко от нас имат възможността да работят денонощно, само за да успеят да поддържат висок стандарт? Малцина? Или почти никой… Имайки предвид, че прекарваме по минимум 8 часа на работното си място, да се занимаваме и с нещо странично, се оказва непосилна задача. Разходите, обаче, не спират да се увеличават. Всеки член от семейството си има своите нужди и потребности, които е добре да се стремим да удовлетворяваме. Доколкото ни стигат силите и финансовите възможности. И тъкмо, когато се успокоим, че се справяме добре, ненадейно се появява някой непредвиден разход, който трябва да покрием колкото се може по-скоро! Какво да правим в подобна ситуация, и има ли място отчаянието в цялата тази не особено благоприятна картинка?

пари

Допълнителни разходи, които могат да почукат на вратата ни, могат да са от най-различно естество: лекарства, ремонт на колата, пътуване, обновяване на дома. Всички тези неща са много важни, а ние трябва да се опитаме да дадем всичко от себе си, за да покрием нуждите си. Е, ако имате заделени пари – супер! Но ако не сте от хората, които пестят, то нямате друг избор, освен или да поискате солиден аванс от шефа си, или да се обърнете за финансова помощ към близки и приятели. Има и трети вариант… Ако по-горните две решения не сработят. Имате възможността да теглите заем срещу залог на жилище, който се явява дори и най-оптималното решение, когато сте в затруднено положение. По този начин, Вие не само че няма да ангажирате странични хора, ами и ще можете да се сдобиете с точно такава сума пари, от каквато всъщност имате нужда. Вижте повече на Finstart и никога не забравяйте, че за всеки финансов проблем има добро решение. Дори и сега да не го виждате, това не значи, че то не съществува. Просто мислете креативно и не робувайте на погрешни разбирания и предразсъдъци спрямо тегленето на кредит и неговото връщане след време. Както казахме и преди малко, в много от случаите именно този начин да се справите с безпаричието, е и най-добрият начин. Така че действайте, и бъдете позитивни. Това ще Ви помогне изключително много при справянето на проблемите, типични за днешния начин на живот!

Разбира се, че е много по-добре да теглим заем срещу залог на жилище, когато става дума за положителни промени, свързани с ежедневието ни. Например, ако ни е нужна сума, за да извършим жилищния ремонт, то тегленето на заем в този случай, не само че няма да ни струва неприятно занимание, ами дори и обратното. Знаейки, че много скоро ще се сдобием с интериора на мечтите си, всеки един лев, който вземем на заем, ще ни се струва умно инвестиран, а доказателство за това ще намерим в крайния резултат, който сме получили при обзавеждането/ремонта на дома си. Същото важи и за покупката на нова кола… Тя би ни донесла само и единствено положителни емоции, затова определено си струва да се замислите за заем срещу залог на жилище, който да обезпечи напълно тази важна покупка.

Понякога ни се налага да харчим пари и за неприятни неща. Ако се разболеем, или пък ако трябва да платим някоя сметка, която ни се струва нереално голяма, то в този случай няма никакво място за радост, а дори обратното. Ще се чувстваме принудени да се заробим със заем, който да инвестираме в нещо, от което няма да видим никаква полза. Но какво да се прави – такъв е животът! Той понякога ни поднася неприятни изненади, които искаме – не искаме, трябва да посрещнем със същата тази позитивна настройка, която имаме по време на обновяването на дома. Не е ли точно така!

И все пак, решение винаги има. Независимо от проблема, с който Ви предстои да се справите, независимо от малката заплата, която получавате, и без значение колко още други разходи имате на месец, когато пред Вас изникне някой непредвиден разход, знайте че Finstart ще Ви подаде ръка, предлагайки Ви заем срещу залог на жилище, който да гарантира неговата възвръщаемост след фиксиран от самите Вас период от време. Тук е добре да споменем колко лесно и бързо бихте могли да кандидатствате за подобен вид кредит. Дори и все още да не знаете какво точно представлява Finstart, и защо трябва да изберете именно тази фирма за бъдещия Ви кредит, си отбележете, че подаването на заявление за заем срещу залог на жилище става бързо, лесно и приятно. Можете да направите това и без да излизате от дома си. Онлайн кредитирането е доста популярно напоследък, а Вие трябва да се възползвате от него още сега. Дори няма да е нужно да доказвате доходи… Стига да имате имот или земя на Ваше име, ще можете безпроблемно да се сдобиете с размера заем, от който се нуждаете. Наред с това, ще получите възможността и само да решите в какъв размер да бъдат погасителните вноски, също както и през какъв период от време да се обезпечават. С оглед на паричните Ви постъпления всеки месец, ще успеете така да планирате бъдещия си заем, че той по никакъв начин да не затрудни ежедневието Ви и плащането на битовите разходи като ток, вода, храна и др.

Заемът срещу залог на жилище има голямо приложение в наши дни, като все повече и повече хора разчитат на този вид кредитиране, когато им дойде до гуша от недостига на пари, а и не само. Навярно сте чували за така нареченото „рефинансиране“, което от своя страна е също много предпочитан финансов инструмент. С негова помощ, Вие ще можете да обедините всичките си стари задължения в едно единствено, като по този начин няма да се чувствате „разпилени“. Доста хора имат много лоша кредитна история, която обаче лесно може да се подобри чрез заема срещу залог на жилище. Успех!