За какъв тип коридори са приорететни ниските шкафове за обувки

Шкаф нисък

Безбройните модели шкафове за обувки, които откриваме в търговските обекти наистина могат до голяма степен да ни объркат. Причините за това се дължат на факта, че нямаме достатъчно добра подготовка за това кое е крайното решение, което да удовлетвори нашите нужди. Специфичното при покупката на този вид мебели идва от това, че всеки коридор се отличава със своите строителни и архитектурни особености, което реално е в основата на това да се заложи на конкретен модел.

Висок, нисък, вертикален или хоризонтален

Опциите наистина са много. В зависимост от начина, по който визуално желаете да изглежда входа на вашето жилище можете да си изберете такива шкафове, които напълно да се приспособят към особеностите му. Варианта за шкаф за обувки нисък например се оказва изключително удачен на антре, в което пространството е завидно. Ниската мебел наистина може да се окаже решаваща за това да се внесе повече изтънченост и елегантност.Шкаф за обувки

Със сигурност няма да можете да се насладите на възможността да изберете нисък шкаф за обувки, ако коридора ви разполага с твърде малко площ. Не само, че ще е трудно да преминавате през него за да стигнете до вътрешността на жилището си, но със сигурност и няма как всички обувки на обитателите да могат да се подредят и съхранят. Тук идейните вертикални шкафове миха били удачни като възможност за детайлно и коректно обзавеждане.

Трети фокусен модел са ниските хоризонтални шкафове, които могат да се ползват като седалка. Горния плот наподобява столче, на което и децата и възрастните могат да седна да се обуят или събуят. Тези шкафове са добри от гледна точка на:

  • Елегантен дизайн;
  • Функционалност;
  • Естетичност;
  • Добра цена.

За да ги притежавате и да се възползвате от качествата им е логично да се съобразите с даденостите на коридора и мястото, на което смятате да го аранжирате.