Важно ли е да имаме удобен диван?

ъглов диван

Винаги се обръща специално внимание на интериора на дневната. Тук мебели трябва да бъдат изключително комфортни и красиви, защото прекарвате много време в стаята. Диванът заема централно място и задължително трябва да бъде комфортен, качествен и модерен. Мебели ВЕНУС ви предлагат да разгледате модерните холови ъгли. Съвременните модели се отличават с много удобства и различни механизми, които ги правят още по-удобни в ежедневието. Разгледайте предложенията онлайн и се съобразете с характеристиките им преди да инвестирате в конкретно.

Какви са особеностите на практичните холови ъгли?

Съвременните дивани са много по-комфортни и комбинативни в сравнение с тези в миналото. Артикулите се изработват от здрави и качествени материали, гарантират устойчивост и мекота при настаняване. Ако изберете модерен ъгъл за дневната ще останете изключително доволни от неговите функционалности. Той заема определеното му място, без да се натрапва в помещението, така че да остане достатъчно пространство за преминаване. Има механизъм за разтягане, чрез който се трансформира в легло, което може да ползвате всеки ден или когато ви дойдат гостите. Производителите предлагат различни размери холови ъгли, което е възможност всеки да избере моделът, който ще подхожда на квадратурата на апартамента.

В никакъв случай не купувайте по-голям холов ъгъл, за да не изглежда обстановката претрупано и неестетично. Друга характеристика, която трябва да споменем е голямата ракла под седалките. Тя ви дава възможност да прибирате завивки или някакви други вещи. Купувате холов ъглов диван и в същото време получавате място за съхранение на багаж, допълнително легло и много комфорт. В каталога на Венус ще откриете – Холен диван Фарос – с функция сън и ракла:диван

  • холен ъгъл „Фарос“ ще Ви предостави необходимото ниво на комфорт за една пълноценна почивка;
  • диванът е снабден с функция сън тип падащ гръб, трансформираща го в удобно легло;
  • ракла с повдигащ механизъм;
  • съставът на седалките на дивана е съчетание между дунапрен и вата, а облегалките са от силиконов пух и млян дунапрен;
  • за изработката на корпуса на дивана са използвани висококачествени материали масивна дървесина и ПДЧ.

Много добро предложение за всеки, който държи на уюта у дома и иска качествена мебел.

Защо текстилната тапицерия е предпочитана?

Наблюдава се тенденция повечето клиенти да залагат при избора на тапицерия на текстилната. Това е така, защото тя се поддържа много по-лесно от кожената и допринася за по уютното и топло усещане в стаята. Каталогът, от който може да избирате цветове и дамаски е много богат, затова внимателно преценете, кой вариант ще е подходящ спрямо интериора на стаята.