За повече стил във всяка стая заложете на стилни пердета от Curtains Bulgaria

пердета

За да изглежда прекрасно и цялостно организиран интериора в дадено помещение е необходимо да положите старание не само по отношение на обзавеждането, а и декорирането. Към естетичните и стилни декоративни акценти спадат завесите и пердетата, които носят едно неповторимо очарование, лукс и изтънченост. Има различни детайли, които са характерни при подбора им и именно на тях ще се спрем в днешното четиво. Като за начало ще ви поканим в категорията стилни пердета от Curtains Bulgaria, където ще откриете богат асортимент от възможности за декорация на всяка стая от дома си.

Грешки, които трябва да избягвате

Понякога човек действа чисто емоционално и бързайки да постигне съвършенство в интериора на дома си допуска грешки, които водят до дискомфорт и лек кич. За да елиминирате подобни негативи ви съветваме на първо място да имате предвид, че пердетата и завесите за всяко помещение следва да са различни, тъй като така ще се подчертае идентичността на всеки кът съобразно неговото предназначение.

Обичайните грешки, които вие е добре да избягвате са:

  • Прекалено дълго или твърде късо перде;
  • Ярки цветове и много повече пъстрота отколкото стаята може да понесе;
  • Корниза е прекалено натрапващ се;
  • Завесите не отговарят на стайлинга на мебелите в помещението;
  • За помещения, които са основни се залага на твърде плътни и непропускливи естествена светлина материи.

Това води до недобър и дискомфортен стайлинг на пространството, а това определено води със себе си доста негативи.

Кои са основните правила, които да спазвате

завесиНай-добре е при покупка на стилни и качествени пердета да се доверите на професионална консултация. Такава винаги можете да получите безплатно от търговци и производители, които съобразно изпратени снимки на помещенията ще предложат оптимален вариант, който напълно да пасне и да се впише в помещението.

Въпреки това е правилно да сте запознали с някои тънкости и да сте готови с отговорите, които консултантите ще ви зададат за да можете да си осигурите идеалната атмосфера и стилна обстановка.

Правилата, които са решаващи за постигане на съвършен завършек във всяка стая се отнасят до:

  • Съобразяване с пропускливостта на светлина;
  • Вид на материите, от които са направени завесите и пердетата;
  • Цветови акценти и комбинации, които да се адаптират и хармонизират с останалата обстановка;
  • Начин на окачване, който да позволи свободното движение на завесата.

Това се тънкости, които са важни за личния ви комфорт и създаване на уединена атмосфера,  която да се чувствате приятно и уютно. Благодарение на стилни декорации за вашите прозорци от Curtains Bulgaria ви гарантираме, че крайният резултат, който ще постигнете е повече от фантастичен.