Важно ли е да изберем практичен и стилен шкаф за обувки?

Интериорните промени винаги носят известно вълнение, защото атмосферата в жилището ще се обнови. Добре е да започнете подобен тип подмяна на мебелите от входното пространство. Така ще си създадете една по-приятна атмосфера още с влизането в апартамента. Стилни и практични – шкафовете за обувки на Мебели Венус ще променят вашия дом и ще направят ежедневието ви приятно и уютно. Това е мебел, на която хората често не отдават нужното внимание, а нейната важност е безспорна. Днес ще ви дадем няколко съвета за това как да намерите практичен и красив шкаф за обувки.

Има ли правила, които да ни помогнат в избора?

Ако ви предстои подобна инвестиция най-доброто което може да направите е да отделите време и да претеглите всички положителни и отрицателни страни на избрания модел. Не бива да се ръководите само от дизайна и външния вид, защото шкафът за обувки трябва да си подхожда с останалите артикули в стаята и да е с достатъчно голям капацитет за подредба.

Важно правило, което изтъкват интериорните дизайнери е това, че ако ви трябва повече пространство е добре да вземете два различни модела. Тъй като модерните онлайн магазини предлагат голямо разнообразие от артикули, може да изберете различни шкафове за обувки и изработени от един материал и цвят, за да си подхождат и да са в хармония. Добро решение да поръчате вертикален модел и такъв тип пейка. Интериорът ще бъде достатъчно красив, а вие ще имате място за сядане и достатъчно пространство за съхранение на обувките. Мебели Венус са подготвили за вас малко повече детайли за следния модел. Шкаф модел Сити 4033 – Венге:шкаф за обувки

  • шкаф за обувки „Сити 4033“ с четири падащи врати;
  • двуредов механизъм, побиращ от 16 до 24 чифта;
  • за изработката на модела се използва ЛПДЧ 16 мм.

Харесвана от всички мебел, заради своята функционалност и елегантна визия.

Защо да инвестираме в луксозен шкаф за обувки?

Когато искате да промените интериора е добре да се насочите към по-качествените и прецизно изработени артикули. Те със сигурност ще ви служат по-дълго време безпроблемно, но също така ще изглеждат красиво и елегантно. Качествените модели се изработват от модерни плоскости мдф и пдч. Изключително устойчиви са на влага и замърсявания и могат да се почистват бързо и лесно само с леко влажна кърпа. Имат гланцирана повърхност, която създава оригиналното и стилно излъчване. Лесно ще откриете подобен модел онлайн и то на много по-достъпна цена, защото търговците често предлагат намаления и промоции.