Как модерният шкаф за обувки ще допълни обстановката в коридора?

шкаф

Ако искате да промените интериора на входното пространство, ще трябва да разгледате различни мебели, които добре да организират вещите ви. Тук присъствието на функционален шкаф за обувки е задължително, тъй като той е основна мебел, отговаряща за чистотата. Актуалните модели впечатляват с високото си качество на изработка и множеството удобства, които предлагат. Мебели Венус ви насочват да изберете нов артикул, с който интериорът да се промени и да ви създаде истинско добро настроение.

Какъв вид шкаф ще направи жилището по-подредено?

Важно е артикулът да бъде с достатъчно отделения за съхранение, което веднага ще ви създаде желаните удобства. Поради тази причина най-предпочитаните варианти са вертикалните. Те могат да съберат между 15 и 20 чифта обувки. Изглеждат красиво и елегантно, защото са високи и оползотворяват много добре пространството в коридора. При някои от тях има специално вградено огледало във вратата и така коридорът изглежда по свеж и просторен. Ще имате и къде да се огледате, преди да излезете.

Препоръчително е да притежавате и някои от класическите изделия с двуредов механизъм и отваряне тип ветрило. Ценното при този вид модели е това, че изглеждат невероятно компактни и малки, но във вътрешността им спокойно можете да подредите много от любимите си обувки. Когато инвестирате в подобен артикул, нека той да бъде достатъчно здрав с безшумно и плавно затваряне. От Венус ще ви помогнат с избора, като представят информация за следния модел. Въртяща етажерка Геномакс – Сонома:въртящ шкаф

  • въртящ шкаф за обувки „Геномакс“ е снабдена с въртящ се механизъм;
  • шест рафта от едната страна и огледало от другата страна;
  • шкафът е подходящ за антре, коридор или офис.

Практична и елегантна мебел, която се отличава с различните удобства, налични в нейната конструкция. Получавате много удобни отделения, огледало и механизъм за завъртане.

Да изберем ли шкаф за обувки с място за сядане?

Този вид мебели станаха много популярни, защото се характеризират със своята многофункционалност. Дизайнът им е компактен и ще имате мека седалка, на която да се настаните, за да се приготвите за излизане. Мястото за съхранение на обувки не е никак малко и се намира в основата. Съветваме ви да предпочетете този шкаф в интериора на дома си, защото е много удобен и ще направи обстановката много комфортна и уютна. Изделията се предлагат в различни цветови нюанси и лесно ще ги съчетаете с другите артикули. Разгледайте възможностите в интернет сайта и променете визията на коридора, като купите нещо качествено и практично.