Разтегателна или неразтегателна холна маса – коя да изберем

маса за хол

Две основни категории холови маси се предлагат в каталога на магазин Венус. Едните са стандартни статични решения, при които акцента е по – скоро декоративен замисъл и подобряване на интериора. другия вид са така наречените трансформиращи се или още известни като разтегателни маси, с които пък се улеснявате по отношение на оптимизиране на мястото  и ползването на масата както като декор така и за хранене. Кой е правилния тип за вас? Предстои да разберем.

Удобство и функционалност

Многообразие откриваме на https://www.venus.bg/маси-и-столове/холови-маси. Дали да изберем разтегателна или неразтегателна маса е въпросът, който вълнува поне 30% от потенциалните купувачи на такива мебели. За да бъдете напълно сигурни, че имате нужда от единия или другия модел е важно да обърнете внимание на:холна маса

  • Местоположение на масата;
  • Предназначение на масата;
  • Основна роля на холната масичка.

Когато имате яснота по тези въпроси то със сигурност везните ще бъдат наклонени в правилната посока.

Търсейки функционално решение обаче много домакинства избират разтегателна маса, въпреки, че към момента на покупката не са много сигурни дали изобщо механизма някога би се използвал. Този вид перспективна инвестиция обаче е напълно логична, тъй като ако дома ви стане място за купони  и събирания с приятели едва ли само трапезната маса би била достатъчна да събере и настани всички дошли на партито. Така, че варианта за разтегателен механизъм при холната маса не е за подценяване.

Да разчиташ на маса, която всеки момент може да увеличи размера си е приоритетно. Мини холните маси са лесни за пренасяне, така че би могло да се наложи да услужите на съсед с вашата за да настани налазилите го изневиделица роднини. С две думи наистина си е по-добре да имате маса, която може да реагира на вашите потребности и от малка да се превърне в размер достигащи до тези на трапезна. Насладете се на удобството и функционалността, които предлагат холните маси от каталога на Венус и поръчайте избраната още сега.