Как лесно да изберем подходящ мебелен комплект за спалнята

спалня

Изборът на качествено обзавеждане винаги стои на дневен ред, когато мебелите се амортизират или се налага да се местим в ново жилище и искаме нещата да бъдат актуални и модерни. Обстановката в спалнята е важна, за да се събуждаме отпочинали и да започваме деня си от място което ни създава много уют, комфорт и удобство. Най-лесно ще постигнем такъв тип интериор, ако предпочетем готовите спални комплекти. Такива ще откриете в страниците на https://www.venus.bg/спални/спални-комплекти. Разгледайте ги и открийте, защо точно този тип мебелировка ще ви донесе най-много предимства.

Как да изберете подходящ спален комплект

След като забележите какво богато разнообразие е налично в каталога, сигурно ще се зачудите, кой от тези модели ще бъде най-подходящ за вашия дом. За да прецените правилно трябва внимателно да измерите стаята и да определите точните места на отделните мебели. Спалните комплекти включват всичко необходимо за едно качествено и удобно ежедневие. Разбира се присъства леглото като основно действащо лице, нощни шкафчета, различни по размери гардероби и скрин. Най-добре да се спрете на дизайн, който допада и на двамата партньори ако спалнята е семейна. Разнообразието е доста голямо и имате възможността откриете наистина подходящ за вашето семейство стил. Разбира се различните комплекти могат да включват само най-важните базови мебели. Ако помещението което декорирате е изключително малко имате възможност да купите само легло и нощни шкафчета. В момента леглата се предлагат или с вградени чекмеджета в основата или с повдигащ механизъм, а това е достатъчно пространство за съхранение на дрехи. Комбинациите могат да бъдат най-различни в зависимост от вашите предпочитания.

Красиво и качествено изпълнение

Различните комплекти, които ще откриете в сайта на Venus.bg се отличават със своята красива изработка. Всеки отделен елемент следва една продуктова линия и това прави общата композиция много елегантна и привлекателна. Артикулите които са снабдени с някаква по-богата декорация следват този модел във всяка една от частите – легло, нощни шкафчета, скрин и гардероб. Всички елементи се допълват и това създава истинския лукс. Представяме ви един подобен модел – Обзавеждане Монца – 160/200 – Нова кремона/бяло гланц/МДФ кобалт огледален гланц/кожа кобалт:спален комплект

  • Легло с тапицирана табла, което може да се използва с еднолицев и двулицев матрак, като за двулицевия е нужно допълнително закупуване на подматрачна рамка;
  • Комплектът притежава и: гардероб с две плъзгащи врати, огледала, лост и рафтове;
  • Две нощни шкафчета с чекмедже;
  • За изработката на модела се използва МДФ и ПДЧ, в цветовата комбинация: Нова кремона/бяло гланц/МДФ кобалт огледален гланц/кожа кобалт.

Направете дома си още по-привлекателен и уютен с подобно мебелиране.