Основни правила за избор на холна секция

Съвременна секция

Още с отварянето на вратата на всекидневната първото нещо, което забелязваме в един дом е секцията. Това е мебел, която има за цел да създаде завършеност и да обособи  приятно излъчване в обстановката. Задачата по избора на холна секция не е много лека, тъй като има немалко елементи с които следва да се съобразим. Разбира се надеждните търговци са се погрижили за нашето улеснение, събирайки на едно място различни по дизайн предложения. Такива може да откриете на адрес https://www.venus.bg/секции/секции-за-хол-и-дневна.

Елементите на които трябва да обърне внимание са доста

Размер, дизайн, излъчване, позициониране – само малка част от основните изисквания на клиентите, а да не забравяме и нещо важно, а именно достъпната цена. Определящо обаче е да се предвиди правилната организация на пространството с която лесно ще постигнете желаните резултати. Задължително е и това, вашата нова холна секция да бъде в синхрон с останалите мебели в стаята.Модулна система за дневна

Днес ще ви представим два от най- функционалните модела на магазин Венус:

  • Модулна система за дневна Римини 3 – Силк неро / Силк лайт – с LED осветление. Всичко необходимо за вашия хол на едно място плюс достъпна цена. Модулите на холната секция са отделени един от друг, така че може да ги съчетавате в пространството по ваш вкус. Двата окачени шкафа със стъклени витрини притежават елегантно LED осветление;
  • Секция Капри – Моделът се състои от тв шкаф с вратички и ниши, висок шкаф с вратички и ниши и нисък шкаф с рафтове, а също и етажерка. Вратички с плавно затваряне. Получавате модерно и функционално обзавеждане за вашата всекидневна на промоционалната цена от 451лв.

Венус се стреми с предложенията си да обхване широк диапазон от модели, които наистина да бъдат функционални и в същото време, стилно да допълват интериора ви. Защото секцията не трябва да бъде само естетична и впечатляваща като стил, а да отговаря на вашите виждания за практичност и употреба.