Модни тенденции за лято 2018-та – какво трябва да знаем за тях?

Каква е модата днес и кои са най-актуалните тенденции за 2018-та при дрехите и аксесоарите? – Това е въпросът, които хиляди дами си задават и отговорът на който търсят непрестанно… Днес ще се опитаме да ви помогнем как да се облечете добре, за да сте потресаващо модерни и актуални, също както и да действате като магнит за противоположния пол. Разбира се, не е нужно да следвате сляпо нашите съвети, но поне можете да пробвате. А и както казват: от опит глава не боли, затова давайте смело и експериментирайте с визията си!

летни дрехи

1.Колкото по-скъсани, толкова по-модерни… Може би вече се досетихте за какво точно става въпрос, и да, това са любимите ни дънки! Всъщност, тази тенденция не е от съвсем скоро, а вече я наблюдаваме поне една година. По магазините масово можете да видите дънки с огромни дупки по тях, а цената за които е стряскащо висока. Питаме се за какво точно я плащаме, при положение, че дори няма толкова много наличен плат… Еми мода – какво да я правиш!

2.Широки блузи. В момента са супер модерни блузите с квадратна форма, които са къси, но същевременно и широки. По тях можете да намерите най-различни надписи и щампи, които ги правят много младежки, а вие носейки ги ще се чувствате удобно и актуални. Определено не са по вкуса на всеки от нас, но пък ако искате да сте напълно в крак с модните тенденции, трябва да си купите поне една такава…

3.Дълги и тесни рокли. Със своята леко ретро визия, роклите с по-голяма дължина отново се завръщат в ежедневието ни. Тук обаче, трябва да прецените дали наистина подобен вид облекло ще ви стои добре, защото ако фигурата ви е по-дребна, може да постигнете вместо положителен, дори и комичен ефект. Този вид рокли са удачни за високите дами над 160 см, на които няма да им се налага да скъсяват тоалета допълнително при шивача.

4.Цветовете… От гледна точка на нюансите, това лято ще са на мода свежите и ярките. Диненото, яркото зелено, или жълтото ще са доста актуални, като бялото и черното си остават класика в жанра и при тях няма да има промени. Все пак обаче, се съобразете с това какво лично на вас би ви отивало, преди да се отправите към касата, за да платите избраната дреха.

5.Аксесоари. Големи очила, капели, часовници и дизайнерски гривни – всичко това ще е модерно през летен сезон 2018-та, като ако имате и развито въображение, ще можете да съчетаете по уникален начин всеки един от изброените аксесоари с току що закупените си от мола дрехи!