Защо да променим интериора на спалнята с модерен комплект?

комплект за спалнята

Ако искате да внесете някакво интериорно обновление в дома си, ви препоръчваме да започнете от спалнята. Това е една от най-използваните зони в жилището и мебелировката трябва напълно да отговаря на вашите изисквания за качество и стил. Мебели ВЕНУС препоръчват спалните комплекти с матрак, защото са изключително практични и функционални. Модулите, които се съдържат в тях са качествено изработени и ще ви осигурят необходимото удобство в спалнята.

Как да изберем най-подходящия спален комплект с матрак?

След като разгледате офертите в интернет магазина ще забележите, че те са в различен ценови диапазон. Има дизайни, които се отличават с лукс и висока класа, а други са по семпли и практични. За да изберете подходящ спален комплект с матрак, трябва да имате предварително подготвен бюджет. След като сте уточнили този въпрос е хубаво да селектирате моделите, които бихте могли да си позволите. Вземете точни размери на помещението и определете къде ще разположите отделните модули.

По този начин много ясно ще си представите завършения интериор и ще може да реализирате идеята си. Съвременните спални комплекти с матрак се изработват в най-различни цветови комбинации, защото материалът от който са направени го позволява. Това обикновено са MDF и ПДЧ плоскости. Препоръчваме ви да се съобразите с цветовете на стените и този на пердетата и килимите. Ако се колебаете вземете мебели в цвят естествена дървесина, така ще останат актуални по-дълго и лесно ще се съчетават с всякакви нюанси. От Венус ще ви предложат – Спален комплект с матрак 160/200 см – Далас – Кашмир/Сиво:спалня

  • комплект „Далас“ – луксозно предложение за спално обзавеждане;
  • състои се от легло с матрак и две нощни шкафчета;
  • голям гардероб с плъзгащи врати и огледало;
  • леглото разполага с амортисьорен механизъм, за повдигане на матрака и откриване на подматрачно пространство;
  • по желание може да поръчате огледало и скрин, за да придобие спалнята завършен вид.

Стилни и изискани мебели, които ще придадат на спалнята още по-красиво и уютно излъчване.

Заслужава ли си да купим допълнително скрин?

Съвременните мебели се изработват на модулен принцип, което дава възможност на всеки клиент да допълни избраната конфигурация. В случая това е практичния скрин, който винаги намира място в спалнята. Той не е прекалено скъпа мебел, а в същото време е изключително удобен и ще ви осигури още място за подредба на дрехи. Спокойно скринът би могъл да се превърне в поставка за телевизор и да направи стаята още по използваема и предпочитана.