Защо е практично да ползваме мебелен комплект в детската?

комплект за детска

Ако ви предстои да обзавеждате стая за вашето дете е най-добре да се запознаете с актуалните интериорни тенденции. Смята се, че е правилно всички мебели да бъдат съчетани като цвят, стил и материал на изработка, за да бъде помещението уютно и хармонично. Мебели venus.bg препоръчват готовите комплекти, защото с тяхна помощ ще обзаведете много по-бързо и красиво. Те се изработват на модулен принцип в една продуктова серия и осигуряват на мъника всичко необходимо в ежедневието. Децата прекарват най-много време в детската си стая и трябва да имат различни кътове, в които да си почиват, да играят и да учат.

Какви са предимствата мебелите в готов комплект?

Не бива да разочаровате децата с обзавеждане, което няма да им допадне, тъй като те прекарват много време в стаята и е важно да харесват заобикалящата ги среда. Ако някога сте търсили мебели, които трябва да се използват в едно помещение, знаете колко е важно те да си подхождат и да изглеждат красиво разположени един до друг. Този критерий ще бъде изпълнен на 100%, тъй като готовите комплекти са изключително комплексни, изработени в една продуктова серия.

Ще спестите много време, защото получавате всичко наведнъж и не се налага да напасвате елементи от различни стилове и дизайни. Купени по този начин мебелите са и по-евтини, затова не се колебайте да инвестирате и да направите детската стая красива и оригинална. Разнообразието от дизайни е много голямо и всеки има шанс да открие цветовете и комбинацията, които ще допаднат на детето. От Venus.bg предлагат характеристиките на – Комплект за детска стая Марти – Конфигурация №5:мебели за деца

  • комплект за детска стая „Марти – Конфигурация №5“ е функционална модулна конфигурация с цветна декорация по избор;
  • модулите ви дават възможност да организирате пространството във вашата стая съобразно вашите нужди и предпочитания;
  • основата за матрак е с повдигащ амортисьорен механизъм и е подходящо за еднолицев и двулицев матрак с размери 900/2000 мм;
  • за поставянето на двулицев матрак е нужна допълнителна подматрачна рамка;
  • комплектът за детска е съчетан с къса и дълга табла тапицирани с бяла еко кожа;
  • включен е двукрилен гардероб с две чекмеджета, скрин с вратичка и чекмеджета и бюро с вратичка и чекмедже;
  • в комплекта влизат три етажерки;
  • висока с открити рафтове, ниска с вратичка, чекмеджета, и открити рафтове, и стенна етажерка.

Модерна и качествено изработена комбинация, която включва всичко необходимо за приятно прекарване на деня от малчуганите.

Къде откриваме най-доброто и качествено обзавеждане?

Ако търсите хубави мебели за детската ще намерите в специализираните онлайн магазини. Тук търговците представят огромен асортимент и изделия изработени от различни производители. Това разнообразие ще ви позволи да обзаведете красиво детската и да зарадвате мъника.