Защо да предпочетете спалните комплекти, които се предлагат с матрак

спалня

Клиентите на мебелните магазини винаги се интересуват от актуалните оферти, които ще им помогнат по-лесно да обзаведат жилището си. Това е и причината търговците да са гъвкави и да правят всичко възможно да осигурят най-доброто на семействата. Спалнята, като любимо и лично пространство не е пропусната в тези оферти, а днес ще намерите чудесни комплекти с подарък матрак към тях. Виж повече за актуалните модели в каталога на онлайн магазин Venus.bg.

Стил и качество за спалнята

Съвременното обзавеждане се характеризира с много красиво изработени артикули. Мебелите са достатъчно здрави и надеждни, но в същото време визията им е изключително елегантна и стилна. Вижте повече за различните модели в сайта. Комплектите с включен матрак дават възможност на клиента веднага да използва новото си обзавеждане. Понякога изборът на матрак е толкова труден, че хората дълго време не могат да използват мебелите си, докато не открият подходящ. Той освен това е доста скъпа инвестиция и това, че в случая го получавате подарък е повече от удачно. Красивите дизайни на мебелните комплекти помагат на всеки потребител да намери най-добрия за своето семейство. Вижте повече за актуалните предложения в момента. Комплектите за спалня са добър избор, тъй като в тази покупка са включени легло, нощни шкафчета, гардероб и скрин, а като добавим и матрака, който не плащате инвестицията е перфектна. Вижте повече за всички модели в продуктовия каталог.

Мебели за спалня и техните характеристики

Ще ви направи впечатление, че артикулите в комплектите притежават различни модерни механизми. Шкафчета и чекмеджета се отварят безшумно и гладко, голяма част от гардеробите са изработени с плъзгащи врати, а LED осветлението присъства почти навсякъде. Това са неща, които ви носят комфорт в ежедневието и правят денят ви по-лесен и приятен. Механизмите за повдигане на матрака пък предоставят обширна ракла в която да подреждате вещи. Вижте повече за тези функционалности в описанието под изображенията. Предлагаме на вниманието ви един подобен модел. Спален комплект Сити 7024:комплект за спалня

  • Представлява спален комплект, съставен от легло;
  • Табла с тапицерия и повдигащ механизъм, предоставящ достъп до подматрачното пространство;
  • Две нощни шкафчета;
  • Двукрилен гардероб с плъзгащи врати, огледало, лостове и рафтове;
  • Моделът се изработва от ПДЧ 16 мм – вижте повече за материала.

Тази комбинация е чудесен пример как може спалнята да бъде обзаведена само с една поръчка. Наличието на матрак ви позволява веднага да започнете да използвате новото обзавеждане и да се насладите на една истински комфортна почивка. Вижте повече за стилните дизайни в сайта на Venus.bg.