Колко крила е добре да има един гардероб за да бъде удобен

нов гардероб

За да отговорим на въпроса колко са удобните на брой крила, които трябва да притежава един гардероб то е ясно, че само с изброяването няма да достигне крайната си цел. За да бъде ефективен, приложим и максимално удобен гардероба обикновено е препоръчително да притежава толкова крила колкото са ни нужни. Но не само желанието ни е приоритетно в случая, защото има редица фактори, които също имат отношение върху формулировката на правилния отговор.

Пространството

Първият основен показател е наличната площ. Когато разполагаме с достатъчно пространство то избираме гардероб, който оптимално да ни осигури подреденост на облеклото и вещите. Еднокрилните гардероби са твърде малки, а тези с четири крила пък са много обемни. Определете точния размер и едва тогава можете да помислите за това броя на крилата, които да притежава новия гардероб. А стандартите са ясни – най-адаптивни и удачни като пространствено заемане са моделите с две крила.

Ролята

Има и ясни неписани правила, които определят броя на крилата според приложението и местоположението Четирикрилен гардероб на гардероба. Нека разгледаме някои от тях:

  • За спалня

Минималните крила, които трябва да има един гардероб са две, като в едното задължително се предвижда лост за закачалки. Най-ефективен е варианта три или четири крила както и гардеробна стая;

  • Коридор

Добре ще е гардеробът тук да бъде по-голям, но максимума, който обикновено се предвижда е такъв с едно крило;

  • Детска

Едно, при възможност вариант с две крила.;

  • Офис
  • В зависимост от боря на служителите е редно да се предвидят няколко на брой единични гардероби.

Цената

Стойността на гардероба оставихме на последна позиция не за друго, а защото предните две позиции са по-решаващи за това да бъдат избрани оптимален брой крила, които да отговорят на собствените ни нужди. А цената варира спрямо модела, разбера, броя на крилата, механизмите за затваряне както и вътрешното разпределение на самата мебел.