Безкомпромисни към окосмяването, нежни към кожата – фотоепилатори от КрасивоТяло

фотоепилатори

Избора на уред за дълготрайно обезкосмяване може да бъде една от добрите инвестиции, които сте направили. Знаете ли, че най-разпространени, достъпни и ефективни са фотоепилаторите, които освен тези им предимства имат също така и приставки, които могат да бъдат ползвани както за цяло тяло така и за лице. Всяка една зона, която подлежи на обезкосмяване може а се разглежда съобразно структурата и деликатността на кожата. Така, че е от голямо значение с какви методи ще бъде третирана по повод борбата с премахването на досадното окосмяване. Именно за това днес ще представим набор от фотоепилатори за лице и тяло, които са доказали своите невероятни способности и висока ефективност.Уред за фотоепилация и подмладяване

Предимства. Характерно за фотоепилаторите е това, че едни от най-добрите модели на Lescolton, Silk’n, DEESS, Филипс и други наистина са удивително лесни за употреба в домашни условия. Това кара много дами, за които времето е ограничено, но пък мисълта за гладка и невероятно нежна кожа без косъмчета е мисия, да изберат да инвестират в електроуред, който наистина могат да ползват независимо ос своите лични или служебни ангажименти. Друго си е през зимата да подготвиш кожата и да елиминираш окосмяването и когато настъпи летния сезон с гордост да покажеш тялото си на плажа. Ето, че дълготрайното обезкосмяване на лице и тяло е възможно и то само с един уред, който ще се погрижи за вашата перфектна визия.

Фотоепилаторите работят на принципа на светлинен импулс, който атакува корена на космената структура. Хубавото при домашните фотоепилатори е, че имат система за самозащита, която на практика не позволява изгаряне на кожата. Единствено фоликула получава дозата „изгаряне“, която на практика забавя растежа на косъма или го умъртвява. Звучи малко стресиращо, но съвременната технология, която ни представят производителите на фотоепилатори определено е съобразена с потенциалните рискове, които могат да предизвикат изгаряне на тъканта. Пулсиращата светлина реално е нежна към кожата, но е безкомпромисна към досадните косми. Затова  по-добрите фотоепилатори  разполагат със специални приставки, които могат да бъдат ползвани в зависимост от цвета на кожата на тялото, както и отделни такива, които се прилагат само за лице.

Дълготрайното обезкосмяване наистина е сред основните приоритети на хората, които държат на личната си хигиена. Особено при дамите ползването на фотоепилатор е един от лесните начини да се постигне желан ефект и то за дълъг период. Именно поради това в крайна сметка днес има такъв голям интерес към фотоепилаторите за лице и тяло, тъй като те наистина показват висок процент успеваемост.