Директорските столове – струва си да им се насладите

стол

Хром, естествена кожа, здрави механизми и амортисьор – задължителни са тези компоненти при изработката на столове за ръководни длъжности. Известни като геймърски, дизайнерски, директорски, президентски столове продуктите са сред предпочитаните от хората, които са изключително критични към стойката по време на изпълнение на трудовите си ангажименти. Стилни и качествени директорските столове с пълно основание привличат погледа ни. Те са иновативното и комфортно решение, които би намерило приложение не само за хора на директорски постове, а и за онези, които обича лукса и знаят как ди доставят удоволствие.

Характеристики на директорските столове

Това са мебели, които лъхат на лукс, великолепие и уникалност. Покупката на такъв директорски стол винаги се обмисля внимателно. Все пак не са малко средствата, които ще бъдат инвестирани, което предполага и значително по-високо внимание към детайлите.Президентски стол

Характерно за моделите директорски столове venus.bg е това, че са изработени от висок клас материали. Компромисите тук не са на почит, защото самата мебел е предназначена за ценители на бутиковите и елитни продукти. дори при дългогодишно използване на  директорски столове закупени от venus.bg няма да забележите:

  • Протриване на тапицерията;
  • Скърцащи колелца;
  • Разклатени подлакътници;
  • Сплескване на пълнежа;
  • Видима амортизация.

Не е пресилено ако кажем, че това са вечни мебели, които ще ви служат безотказно. Основателна е причината за дългия гаранционен срок на тези мебели, тъй като действително минимума от две или пет години е показателен за безупречната изработка и подбраните суровини и материали, които участват в създаването на цялостно завършено изделие. Венус е магазин с шрокоспектърен обхват по отношение на видове и разнообразие за офисни столове, а в категорията директорски наистина ви очакват невероятно изтънчени, стабилни и създадени по специална технология мебели.

За всичко е помислено при изработката на тези столове:

  • За комфорта;
  • За удобството;
  • За специфичното настройване на елементите спрямо позицията на тялото ви;
  • За стабилността и лекотата на използване при предвижване, ставане и сядане.

Venus.bg има с какво да ви изненада и то приятно, защото директорските столове от селекцията офис мебели са с безупречно и гарантирано качество.