Да захвърлим гривните и обеците – как пък не!

Красотата е заела толкова голяма част от живота ни, че понякога се питаме за какво ни е всичко това… Усилията които полагаме, за да изглеждаме добре, доста често ни карат да се чувстваме ужасно изтощени и не рядко ни се иска и да захвърлим всичко, за да блеснем в естествения си вид – без излишна помпозност и без бижутата, които носим в ежедневието си!

Но колко време ще издържим да живеем по този „натурален“ начин? Колко дни ще можем да се гледаме в огледалото и да сме окей с новата си, семпла визия? А дамите – няма ли за тях това да е същински моден крах!

гривна от стомана

Не е нужно да изпадате чак в такива крайности… Ако смятате, че имате прекалено много „помощни средства“ по себе си, редуцирайте броя им, но не се лишавайте от тях изцяло. Например, ако обичате да носите гривна от медицинска стомана, продължете да го правите, но не претрупвайте китката си с няколко такива. Една е достатъчна, особено когато се отнася за мъжете…

Когато говорим за прекалено много аксесоари към дрехите си, визираме кича и лошия вкус. В миналото се е наблюдавала тенденцията „колкото повече, толкова по-добре“, но днес това далеч не е актуално. Дори напротив. Семплата визия е за предпочитане , затова наблегнете над това. Ако сте дама, която за нищо на света не желае да махне бижутата от врата и ръцете си, изберете обеци по ухото и подчертайте женствеността си по един наистина уникален начин. Този вид накит е толкова нежен и въздействащ, че надали ще се намери жена, която да не го хареса. Подобен вид обеци не спадат към стандартните, които сме свикнали да виждаме и носим – те са много по-оригинални и впечатляващи!

Както гривните, така и обеците се носят и от двата пола. Странно или не, някои мъже също си падат по накити за уши и с гордост ги носят. Навремето това е било супер модерно и всеки 2-ри мъж е носел на ухото си обеца. Някои от тях продължават да правят същото и до ден днешен… А колкото до дамите – при тях това е ежедневие, като те имат дори и по няколко чифта обеци в шкафа си, които ежедневно сменят според тоалета и стила си на обличане.

Какво други бихме могли да кажем, освен да Ви препоръчаме някой страхотен магазин за бижута, от който да си купите всичко това, което коментирахме по-горе. Дойде ред да Ви кажем, че obeci.bg е мястото, в което ще намерите страхотни неща и то супер актуални. Направете това още днес!