Колко е важно да изберем правилния шкаф за обувки?

Във всяко жилище има входно пространство, което трябва да е обзаведена красиво и практично. Това е първото нещо, което виждате, щом влезете някъде и затова мебелите е важно да са добре подбрани и хармонично подредени. Ако търсите нещо качествено и оригинално ви препоръчваме каталога на магазин https://www.venus.bg/коридор/шкафове-за-обувки. Препоръчваме ви в коридора да има къде да подреждате дрехите и обувките, с които сте били навън. Мебелите онлайн са на достъпни цени и така бихте могли да изберете спокойно нещо ново, без да се тревожите, че ще е прекалено скъпо.

Кои модели шкафове за обувки са най-предпочитани?

Този артикул претърпя много промени във външния си вид през последните години. Дизайнерите се постараха да остане все така функционален, но и дизайнът му да подхожда на съвременните апартаменти. Разнообразието, което ще откриете онлайн е голямо, а тук ще споменем няколко от най-харесваните варианти. На първо място е класическият шкаф за обувки тип ветрило, който е много практичен, не заема излишно пространство и в него може да подредите голяма част от любимите си маратонки, кецове, токчета и други.

Все по-голяма популярност набират вертикалните артикули, защото са по-обемни и подходящи точно за тясно и малко помещение. При някои от по-луксозните има вградено огледало или те са снабдени с въртящ механизъм. Не бива да пропускаме шкафа за обувки тип пейка, понеже е с тапицирана повърхност и ще има къде да се настаните удобно, за да се приготвите за излизане. Venus.bg ще ви предложи да разгледате един от новите артикули. Шкаф за обувки Ветрило 3 – Бял дъб:шкаф за обувки

  • шкаф тип „Ветрило 3“ с чекмедже;
  • практична мебел за Вашия коридор или антре;
  • изработва се от ламинирано ПДЧ в три различни цвята, с които може да го съчетаете с Вашия дом.

Мебел, която се отличава с красота и елегантност и лесно ще може да съчетаете с останалите мебели в антрето.

Защо качеството на изработка при тази мебел е на първо място?

Когато избирате нов шкаф за обувки е важно, той да е достатъчно здрав и устойчив, тъй като ще бъде доста натоварен. Добре е да го почиствате редовно и да е устойчив на влага и замърсявания. В момента голяма част от мебелите се изработват от съвременни материали, които имат защитно гланцирано покритие и така се поддържат много лесно. Устойчиви са на различни външни фактори като е нужно редовно да забърсвате с влажна кърпа. Ако избраният модел от вас е добре конструиран, той ще може да се използва дълги години безпроблемно и вие ще имате пълно удобство и комфорт във входното пространство.