Шик идеи за трапезни маси от Венус

маса

На какво ли не са готови онлайн магазините за да задоволят вашия изискан вкус. Ето, че днес силно впечатление ни направи един от любимите ни търговци на мебели, които се оказаха невероятно креативни по отношение на това да ни предложат трапезни маси, които са нестандартни като дизайн, но особено впечатляващи и привличащи вниманието. Разгледайте ги тук и ще разберете точно какво имаме предвид https://www.venus.bg/маси-и-столове/маси-за-кухня. Трапезния кът е съвкупност от елементи, които композират зона оформяща приятна обстановка. Невероятно впечатляващи са новите тенденции при трапезните маси, които умело съчетават няколко типа материали.

Метал и дърво – идеалната трапезарна комбинация

Впечатляващи са вариантите за трапезни маси, на които краката са от метал, а плота е дървесина. Тази комбинация е леко нестандартна за традиционалистите, но всъщност носи със себе си особен шик и чар в обстановката.

Все повече трапезни маси се предлагат в такива композитни форми, което ни навежда на мисълта, че навярно тенденциите, които се налагат от модните мебелни среди са такива. Правилно се досетихте, че това в момента е изключително модерно. Метала символизира градския стил, а дървения плот е природния почерк, към който винаги се стремим. Два напълно изключващи се материала, но успешно съчетани за да могат да ни осигурят невероятно атрактивен вариант трапезни маси, които наистина няма как да не ни заинтригуват. А след най-ярките представители в категорията трапезни маси в магазин Венус са:Комплект маса TEL и столове

  • Трапезна маса Gala Kutuk;
  • Трапезна маса Inka Kutuk;
  • Маса за трапезария LOTUS;
  • Трапезна маса POLO;
  • Креативната кръгла трапезна маса TEL и много други.

Особено иновативни и типично в градски стил тези модели маси с метални основи наистина намират пътя към сърцето на всеки потребител. Прекрасни, изтънчени и допринасящи за една различна интериорна тенденция тези маси са неоспоримото доказателство, че дори в трапезарията можете да проявите фантазия и въображение.