Перманентния грим – ново поколение безопасен и дълготраен макиаж за заети дами

грим дълготраен

Гримът за съвременната жена е част от нейното ежедневие. Независимо от това дали е леко подчертаващ контурите на лицето ѝ или засилващ тена на кожата и цвета на устните при използването на козметичните продукти винаги има някаква конкретна цел.  За жалост поставянето на грима преди да излезе от дома и неговото отстраняване вечер преди лягане изисква специално внимание. А това безспорно отнема време, с което еманципираната жена не винаги разполага. Идеята за дълготраен грим е доста интересна и много дами от София вече доста ефективно се възползват от нея. Все по-често жените, а и мъжете са склонни да инвестират достатъчно средства за да си осигурят нужното самочувствие и освен това да не робуват на ежедневните грижи за поддържането на перфектен грим. Вероятно в това е и причина  вече не малко хора, които държат на своята неповторимост и излъчване да се подлагат на този тип козметични татуировки. При самото споменаване на термина „татуировка“ е напълно естествено да се замислим дали това е достатъчно ефективен и безопасен разкрасяващ метод. Всъщност перманентното гримиране се показва като една много приемлива опция, при която обаче има и не малко разлики с боди татусите.перманентен грим

Ако потърсите перманентен грим София ще установите, че почти всеки утвърден и предлагащ множество козметични процедури салон за красота може да извърши тази терапия. Самото татуиране е насочено към три основни зони –  вежди, очна линия и устни. Напоследък често се използва и услугата перманентен грим за оформяне на скули, при който ще забавите за размазания руж и неравното му нанасяне. И тъй като мъжете държат на това да изглеждат не по-малко добре от жените то има и интерес към перманентния грим за оформяне на брада или пък мустак. Този метод не е много разпространен у нас и специално в София, но все пак е интересен вариант ако искате да си пуснете брада, а окосмяването на лицето е ограничено то точно с перманентното гримиране да се постигне желания сгъстяващ и оформящ ефект.

В София не са малко професионалистите, които могат да приложат доста успешно метода перманентно гримиране. С цел клиентите да останат максимално удовлетворени и наистина да се възползват от ефективността на козметичната татуировка се представят иновативни техники, безопасни за здравето суровини и материали, както и безболезнени средства, с които се третират участъците, при които ще се прилага разкрасяването. Именно поради това напоследък се забелязва повишен интерес към услугата перманентен грим и то не само от клиенти от София, а и от цялата страна.