Каква холна масичка да изберем, ако искаме нещо по-модерно

холна маса

Щом ви предстои да декорирате дневната със сигурност първоначално се фокусирате върху големите елементи от обзавеждането, като ъгловия диван и разбира се секцията. Чак накрая осъзнавате, че за да бъде интериорът стилно завършен ви е необходима и холна масичка. Това не бива да ви тревожи, тъй като днес може да намерите разнообразни модели, които да допълнят обстановката и да я направят достатъчно красива и практична. Нови интересни дизайни ви очакват в магазин https://www.venus.bg/. Научите подробности за характеристиките на моделите и преценете кой ви допада спрямо личните ви критерии.

С какво се открояват модерните холни масички

Настъпвайки моментът в който ще обновим интериора със сигурност се насочваме към артикули, които са различни от остарялото обзавеждане и предлагат модерен дизайн и практичност. Този вид холни масички обикновено привличат вниманието с това, че са използвани два различни материала за изработката им. Често са комбинациите между метал и закалено стъкло или MDF и стъкло. Подобни елементи по-лесно могат да се впишат в обстановката, защото са адаптивни и винаги някой от материалите кореспондира с останалото обзавеждане. Препоръчваме ви функционалните помощни масички, защото са изключително мобилни и винаги когато имате нужда от тях могат да бъдат поставени на различно място. Те са с достатъчно голям плот на който да слагате напитки или почерпка, без да се притеснявате дали са стабилни. Магазин Venus.bg да представя един перфектен модел. Кръгла помощна холна маса Aura Ø38/45 см., плот MDF сив / черен:помощна холна маса

  • Aura – практична малка холна масичка с метални крака и плот от MDF в сив цвят;
  • Във вътрешността на плота могат да се съхраняват вещи;
  • Подходяща за аранжиране на хол или дневна;
  • Универсалните цветове я правят подходяща за всякакъв интериор – плотът е сив цвят а краката са черни.

Обновете стаята с подобен модерен артикул, който не само ще краси обстановката, но и ще изпълнява основната си функция.

Да изберем ли холна масичка с място за съхранение

Щом купуваме нова мебел трябва непременно да помислим и за това колко практична е тя. Не е добре да се ръководим единствено от външния вид на артикулите, без да си дадем отговор на това как могат те да улеснят ежедневието ни. В случая с тези декоративни елементи ви препоръчваме да купите модел, който има и място за съхранение. Това може да бъде под формата на допълнителен плот под основния, различни рафтове и ниши, чекмеджета или други скрити места за подредба на вещи. Благодарение на това винаги ще има къде да приберете дребните неща, които правят обстановката разхвърляна и неподредена.