Креативни мебели за ограничено пространство

мебели

Мечтата на всеки новодомец е да има невероятно просторно жилище, което да аранжира максимално спокойно, с всички необходими мебели. Но тесните апартаменти, които обитава българина изискват високо ниво на креативност за да се обособи не само удобно, но и естетически издържан дом. Оползотворяването на малкото налично пространство е възможно, но с подходящите мебели. Такива, които се отличават с висока функционалност и лесно се трансформират. Посвещаваме днешната статия за мебели на италианския производител на иновативни и адаптивни варианти за обзавеждане на дома Clei.креативни мебели

Представете си как от мини дневната ще получите прекрасна и романтична спалня. Как да постигнете това? Лесно е, просто имате нужда от падащо легло, което от стилна и изчистена като дизайн холна секция с помощта на трансформиращ е механизъм от стената пада легло.  Изключително атрактивни, съобразени с мини пространството и предоставящи пълен комфорт на обитателите тези мебели наистина се превръщат в един от най-подходящия вариант да не се лишавате от най-необходимото. Обичате да работите вкъщи, в спокойна и уютна обстановка? Clei представят прекрасни трансформируеми бюра, които с едно движение се превръщат в практичен шкаф и обратно.

Това, че ви липсва достатъчно място в никакъв случай не означава, че трябва да се лишите от мебелировка. Напротив с италианските мебели получавате един впечатляващ интериор, който се преобразува в зависимост от вашите потребности. Време е децата да си лягат? От елегантното канапе в детската стая се получава супер модерно двуетажно легло. Ето, че всеки ще намери своето местенце за почивка и спокоен сън. Няма нужда от твърде много площ за да си осигурите обзавеждане, отговарящо на потребностите на всеки член от семейството. Просто се доверете на едно нова и адаптивно начало, достатъчно стилно, елегантно и функционално –  мебелите на Clei. Те са предназначени за гарсониери, едностайни или двустайни апартаменти, в които площта е ограничена и е трудно да се поберат всички елементи, от които се нуждае домакинството.