Защо да изберем класически холен диван

Обзавеждането на дневната непременно трябва да бъде направено в синхрон с актуалните модни тенденции. Дори да използваме класически мебели, те трябва да са с осъвременен дизайн, и да се вписват в идеята, която сме решили да реализираме. Мебели Венус прави дивани са добре познати модели, които с времето претърпяха редица промени. Вече се използват разнообразни и много атрактивни тапицерии, които създават модерен вид на меката мебел. Артикулите са снабдени с разтегателен механизъм и редица други екстри. Ако решите да изберете точно такъв вариант е добре да научите още малко подробности за него.

Какви са предимствата на класическите прави дивани

Дизайнът на тази мебел не предвижда наличието на лежанка и ъгъл. Диванът е прав, което ви дава възможност да го поставите където пожелаете в стаята. Може да избирате между двуместни, триместни или четириместни модели. Това е много добър шанс да създадете комфортен интериор, дори ако имате повече място ви препоръчваме да инвестирате в два различни като размер модела, което ще оформи приятна холна композиция.

Под седалката обикновено имате ракла за багаж, удобна за подредба на вещи, които не ви трябват всеки ден. Разтегателният механизъм също е практичен за малките апартаменти или за хората, които често посрещат гости. Класическият прав диван може да бъде поставен и на централно място в дневната, така разделя визуално две зони, ако стаята е с отворена концепция. Магазин Венус препоръчва този модел. Триместен диван Eymir – с функция сън:диван

  • Триместен прав диван „Eymir“ е оборудван с разтегателен механизъм, тип падащ гръб, трансформиращ го в удобно легло;
  • диванът е изработен с метално-дървена конструкция с права форма, пълнеж от дунапрен и мебелна вата, тапициран с луксозна дамаска;
  • тапицерски колани придават мекота и удобство.

Луксозно изпълнен прав модел, който се откроява с красивия си дизайн и стилната си дамаска.

Как да поръчаме през интернет магазин

Покупката на нови мебели стана много лесна, тъй като модерните онлайн магазини предлагат изключително удобни за използване платформи. Различните артикули са отделени в категории в зависимост от зоната за обзавеждане и така веднага ще може да се насочите към търсената мека мебел. Разгледайте вариантите и прочетете тяхното подробно описание, след което за няколко минути ще попълните формата за поръчка и съвсем скоро ще получите и новата си мебел.

Доставката е организирана от търговеца и вие няма нужда да търсите сами транспорт. Всички тези неща улесняват клиента максимално, за да има достатъчно свободно време да реализира и другите си задачи. Не пропускайте редовните промоции, благодарение на които ще обзаведете наистина луксозно дома си.