Кои са най-добрите градински мебели които да изберете и закупите от сайт

комплект

С настъпването на пролетта ставаме по-отворени за нови екстериорни идеи за оформление на двора. Действително това, което забелязваме е, че на пазара и то най-вече в магазините, които са от типа физически всяка година се въртят едни и същи идеи. Но ако това не ви устройва и търсите по-добър и ефективен вариант то имаме идеалното решение. Към сайта на магазин Мебели Арена се оправяме в днешната публикация за ви предложим някои от най-добрите възможности за комбинирано оборудване на зоните на открито. Сетовете и комплектите са изключително ефектни, здрави и удобни, а що се отнася до разнообразието ще се изненадате колко естетика и красота можете да предоставите на зоните за отдих.

Градински комплект HM5144.21 – изнесете хола на открито

Впечатляващ вариант от сайта, който ще ви привлече с невероятния си комфорт. Комплекта е свръх удобен и надежден, а съобразно неговите качества няма как да не подчертаем следното:

  • Разполага със значителен брой седалищни места;
  • Ъгловия диван е практичен както за сядане така и за лягане;
  • Масата е елегантно допълнение, на което можете да се храните, да пиете кафе или да използвате кат удобна поставка за лаптоп или телефон;
  • Устойчивост на влага и с ултравиолетова защита;
  • Изработен от здрава алуминиева рамка и ракитово покритие;
  • Предлага се с облегалки и седалки от полиестер с пълнеж.

С този модел сет ще организирате най-свежата и комфортна зона в градината, а цената от 3194 лева е символична на фона на това, което ще получите.

Дървен градински комплект маса и две пейки HM5674.02

Градински комплектКой е казал, че трябва да изберете скъпо оборудване  комплект. Ето, че само срещу 467 лева сега имате на разположение да закупите от сайта дървена мебел, която да позиционирате в близост до барбекю зоната. Това, което наистина ще ви впечатли е, че се касае за стабилна трапезна маса и две скамейки, на които могат да се настанят до 6 души.

Комплекта е интересен, защото освен за битови цели е приложим и за обзавеждане на заведения. Отличава се по това, че:

  • Размерите са компактни и лесно приспособими при всякакви зони на открито;
  • Максимално устойчив и здрав е, а освен това може да се използва при различни климатични условия;
  • Изработен от масивна борова дървесина и е лакиран в цвят орех;
  • Не е необходимо да прибирате и съхранявате през зимата, тъй като материала е обработен против насекоми както и всякакви атмосферни влияния.

Каним ви в сайта на магазин Арена за да се запознаете с още интересни предложния, които са не просто атрактивни, но отговарящи на вашите специални критерии за покупка.