Защо не бива да подценяваме еднолицевите матраци?

матраци

Голям процент от клиентите признават, че когато се налага да купуват нов матрак онова, което е водещо тяхното решение е именно цената на продукта. Крайната цена обикновено съобразяваме с финансовите си възможност и то напълно естествено. В крайна сметка ако можем да си позволим матрак от 500 лева няма да купим такъв от 1000, нали! Вариантите, които се предлагат в търговската мрежа наистина са многобройни но има един много важен въпрос, на който е важно да отговорим дори преди да сме решили колко да изхарчим за този продукт. Вечния въпрос! Еднолицев или двулицев? Ако залагаме на комфорта и парите не са проблем за нас то разбира се, че може би решението ще бъда за такъв с две лица. Нали все пак това са едни от най-добрите и рекламирани решения на пазара, които имат и много по-дълъг експлоатационен срок. Но всъщност не са малко и потребителите, които предпочитат еднолицевите матраци и то не само заради цената, а и поради това, че им спестяват време в търсене на подходяща рамка. Всъщност еднолицевите пристигат в пълен пакет – удобна рамка и комфортен матрак, който да ви осигури надеждност и спокойствие по време на сън.еднолицев матрак

Едни от изгодните и наистина добри решения за такива продукти са в категорията еднолицеви матраци – https://mebelilenistyle.com/. Не е нужно да се лутате из множеството магазини, които определено биха ви объркали от гледна точка на обем от предлагани варианти. Онова, върху което е добре да се съсредоточите са параметрите, габаритите, височината, пълнежа и не на последно място цената. ЛениСтил е фабрика за мебели, която има богат опит в създаването на комфорт в спалното помещение. Затова не е случайно, че тук откриваме и широка гама както от матраци с две лица така и такива от вида еднолицеви. Едното лице на матрака не бива да се разглежда като недостатък, защото в крайна сметка се оказва, че когато купувате рамка  и матрак в едно то си спестявате както време така и пари. А за повечето потребители това е основателна причина да изберат именно този вариант за матраци.

Предимствата на еднолицевите модели не спират до тук. От ЛениСтил акцентират върху няколко типа рамки, които са вградени в матрака. Има такива, които са ламелни  и други, изработени от цяла плоскост. Ако търсите по-високоефективно решение то можете да заложите на ламелните. Така ще запазите възможността на матрака да се проветрява, а освен това и насладата от лекото пружиниране при смяна на позата на тялото ще създаде комфорт и удобство.