Как да изберем модерен и практичен диван за дневната

диван

Най-много държим на обзавеждането в дневната, понеже това е зоната която се използва активно от цялото семейство. Тук се помещава телевизорът, който ни събира, за да гледаме любими филми и предавания. Удобната и качествена мека мебел би предразположила всеки да си почине за малко на спокойствие след уморителния ден. В дневната каним и своите гости, които трябва да усетят уют и спокойствие, за да се насладят на приятната компания. Мебели Венус ви предлагат да потърсите модерен диван сред предложенията в продуктовия каталог. Тук ви очаква богата гама от дизайни и стилове, благодарение на които ще допълните вече съществуващия интериор.

Да заложим ли на ъглов диван

Много клиенти избират актуалните ъглови дивани, тъй като те предлагат различни удобства и функционалности. Добре е преди да направите поръчката, да се запознаете подробно с различните варианти на тази перфектна мебел:

  • диван с релакс механизъм – облегалките мога да бъдат нагласени спрямо личните ни желания, за да се отпуснем и да се насладим на почивката си. Моделите са изработени качествено и са в раздел луксозни;
  • разтегателни ъглови дивани – подобна функция безспорно е полезна, особено когато апартаментът е по-малък;
  • луксозен кожен модел – сигурно сте забелязали подобни артикули в скъпите хотели и в различни елегантни офиси. Те биха могли да допълнят и интериора на дома ви, като ще го направят стилен и луксозен.

Меката мебел с лежанка оползотворява много добре пространството и създава зона за релакс и почивка. Подобен артикул може да бъде поставен както в ъгъла, така и в средата на по-голяма стая.

Лесно ли е да изберем подходящ модел

От особено значение е да откриете подходящия размер, който ще подхожда на дневната. Нито прекалено големият, нито прекалено малкия диван би стоял красиво и в синхрон с останалите мебели. Следващият важен момент е откриването на правилната тапицерия. Тя може да бъде текстилна или кожена, което ще определи визията на меката мебел. Помислете добре и се съобразете с това колко интензивно ще използвате артикула и дали имате малки деца или домашен любимец. Тези фактори ще ви насочат към правилната дамаска. Магазин Венус представя – Холен ъгъл Голф Деко II Бук – с функция сън и ракла:холов ъгъл

  • „Голф деко бук“ представлява луксозен ъглов диван, който бързо и лесно може да превърнете в удобно легло, чрез функцията сън тип издърпващ се подматрак;
  • моделът е съставен от висококачествени зиг-заг пружини, осигуряващи комфорт, мекота и здравина;
  • Допълнително удобство е раклата за съхранение.

Не е нужно да прибързвате с избора на толкова важна и основна мебел за дома ви. Разгледайте внимателно всички модели в каталога и се съобразете с личните си критерии.