Най-актуалните модели легла в каталога на ЛениСтил

детско легло

Леглото е необходимост за всеки дом. Такова е нужно в стаята на детето, родителската спалня, спалнята за гости. Избора на легла колкото лесен може да се окаже и доста трудоемък процес ако не сме запознати с основните характеристики и мебелни специфики. Именно затова днес ще надникнем във фабриката на производител, който добре знае какви са основните предпочитания на клиентите и как да покрие на 100 % всяко едно от тях. Леглата се делят на няколко категории и те са синхронизирани спрямо размер, форма, дизайн, място на приложение. Така, че ако търсите ново легло то основните тенденции, с които трябва де се съобразите е именно да намерите отговорите на тези важни въпроси.Легло "City 2010"

Единични легла – това е масов тип креват, който най-често се ползва в детските стаи. Подбора на единично легло зависи от това колко голямо е детето, което ще го ползва, какви са търсените функции и практичност и дали тази мебел ща се впише в интериора на останалата част от обзавеждането. Единичните модели са евтини като решения и доказателство за това са продуктите от категорията легла – www.mebelilenistyle.com.

Двуетажни легла – тези кревати можем да ги разглеждаме като подвид на единичните. Тяхната роля е да спестят място, а същевременно с това да предоставят иновативен и модерен облик на пространството, както и да допринесат за удобството на две деца, които делят едно помещение. Характерна особеност при този вид кревати е, че при тях не можете да разчитате на дългогодишна употреба, защото по неписано правило тяхната експлоатация е до 10-12 годишна възраст. Така, че след този период ще се наложи да преминете към друг модел легло.

Двойни легла– можем с основание да ги наречем най-купуваните на пазара. От ЛениСтил дори имат специална категория от двойни легла, които се предлагат в различни размери и концепции, а също така и в дизайн. Тапицирани, с метални рамки, с подматрачни механизми и редица други иновативни и практични решения ще откриете в каталога на най-големия производител на легла на нашия пазар. За разлика от единичните тук цената е по-висока, но напълно оправдано като се има предвид това, че наистина няма как два пъти по-голямо легло да струва колкото единичните, но въпреки това от ЛениСтил се стараят да намерят балансирани и изгодни решения, с които да удовлетворите своите потребности.

В mebelilenistyle ще откриете точно онова, от което се нуждаете. Предимствата на моделите легла и добрите оферти са тук и очакват своите нови ползватели.